Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΑ ΚΤΙΡΙΑ…

0 σχόλια Share:

¨Τέτοια ερείπια δεν ξαναείδα¨

Ο επικεφαλής της μεξικανικής ομάδας διάσωσης Εκτωρ Μέντεζ που έχει πάει σε 26 σεισμόπληκτες περιοχές στον κόσμο, μεταξύ των οποίων Αϊτή, Χιλή, Περού και ακόμα και στο τυφώνα Κατρίνα, εξεπλάγη βλέποντας τα ερείπια στο Βαν.

Αναμφίβολα στις σεισμόπληκτες περιοχές του Βαν και του Έρτζις ανώνυμοι ήρωες είναι οι διασώστες.

Ενώ είχαν περάσει μόλις λίγη ώρα μετά από τον σεισμό διασώστες εθελοντές από όλη τη χώρα κατάφεραν με βάση τα επίσημα στοιχεία να βγάλουν ζωντανούς 188 ανθρώπους.

Και ενώ οι ομάδες αυτές χωρίς ύπνο, χωρίς σωστή τροφή και παλεύοντας με άπειρες δυσκολίες σιγά σιγά γυρνάνε στις πατρίδες τους, έρχονται να συμβάλλουν οι έστω και καθυστερημένα κληθείσες ξένες ομάδες διάσωσης.

Οι ομάδες διάσωσης βλέποντας τα κτίρια να καταρρέουν σαν χάρτινα από τον σεισμό 7,2 έπαθαν σοκ.

Με βάση την είδηση της εφημερίδας Ταράφ ο επικεφαλής της μεξικανικής ομάδας διάσωσης Εκτωρ Μέντεζ που έχει πάει σε 26 σεισμόπληκτες περιοχές στον κόσμο, μεταξύ των οποίων Αϊτή, Χιλή, Περού και ακόμα και στο τυφώνα Κατρίνα και στο τσουνάμι της Ιαπωνίας δήλωσε : ¨Εμείς σκάβουμε τούνελ για να φτάσουμε στους εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια. Αλλά τα υλικά των κτιρίων στο Βαν ήταν τόσο σάπια που δεν μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την τεχνική. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στον κόσμο¨.

CNNTURK 31-10-2011

Previous Article

ΜΑΣ ¨ΕΚΟΨΕ¨ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

Next Article

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΕΔΑΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΜΙΛ ΚΙΡΜΠΑΓΙΡ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *