Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το αίτημα αποφυλάκισης (φυσικά…) απορρίφθηκε

No Comments Share:

Το ΕΔΑΔ είχε πει “να αφεθεί ελεύθερος”, αλλά το αίτημα αποφυλάκισης απορρίφθηκε!

…..

Μετά από την εν λόγω απόφαση, οι δικηγόροι του Ντεμιρτάς, επικαλούμενοι την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπέβαλαν αίτημα για την αποφυλάκιση του κρατούμενου Ντεμιρτάς. Το 7ο Πρωτοδικείο της Άγκυρας, αξιολογώντας το αίτημα κατέληξε στο ότι δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στην νομική κατάσταση την Ντεμιρτάς, απέρριψε το αίτημα και έκρινε πως πρέπει να συνεχιστεί η κράτηση του.

….

Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής : “Έγινε αντιληπτό πώς δεν έχει έρθει ακόμα απάντηση στο αίτημα που υπέβαλε η Γενική Εισαγγελία της Άγκυρας προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για αποστολή της τουρκικής μετάφρασης της προαναφερθείσας απόφασης. Καθώς δεν υπήρχε μεταφρασμένο κείμενο της απόφασης από τη μεριά των συνηγόρων υπεράσπισης του υπόπτου, έγινε κατανοητό ότι η απόφαση του ΕΔΑΔ, δεν ήταν κατάλληλη για νομικό έλεγχο, καθώς δεν ήταν γνωστό ποια προσφυγή αφορούσε, ποια αδικήματα και σε ποιο πλαίσιο“.

AİHM ‘Serbest bırakılmalı’ demişti, Demirtaş’ın tahliye talebi reddedildi! – Tele1

26/12/2020

Σχ. : ¨Όταν προδικαστικά ο Ερντογάν τον χαρακτηρίζει δολοφόνο και ο υπουργός Εσωτερικών τρομοκράτη, τι πιθανότητες άραγε είχε για αποφυλάκιση;

 

Previous Article

Kοιτᾶμε νά μαθαίνουμε…

Next Article

O ιστορικός νόμιζε πως είχε κλείσει η σύνδεση με την όμορφη τηλεπαρουσιάστρια…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *