Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τον απέλυσαν επειδή ακολουθούσε στο Τουίττερ τον Ντεμιρτάς!

0 σχόλια Share:

Ο Ερτζάν Σαλντανλί που προσελήφθη σε μία ιδιωτική εταιρεία ο σύμβουλος πωλήσεων την ίδια μέρα απολύθηκε λόγω του λογαριασμού του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Σαλντανλί δήλωσε πως απολύθηκε επειδή ακολουθούσε τον πρώην πρόεδρο του HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς.
Ο Ερτζάν Σαλντανλί που άρχισε να δουλεύει σε μία ιδιωτική εταιρεία ως σύμβουλος πωλήσεων, το μεσημέρι μετά το ωράριο του απολύθηκε. Όταν ρώτησε την αιτία της για την απόλυση, του είπαν πως “δεν υπάρχει αρμόδιος να απαντήσει”. Τότε του έδωσαν το τηλέφωνο του αρμόδιου και του τηλεφώνησε. Όταν ρώτησε γιατί απολύθηκε πήρε μία απάντηση σκάνδαλο. Ο αρμόδιος του είπε πως “Κύριε Ερτζάν βλέποντας το λογαριασμό σας στα social media, είδα πως για άτομα που υπερασπίζεστε αυτή τη στιγμή υπάρχει μία δικαστική διαδικασία. Οι αφίσες που είχατε στα social media για ένα θέμα σχετικά με την κρατική πολιτική και τα δικαστήρια κρίθηκαν ακατάλληλες”.
….
Ο ίδιος ο Σαλντανλί είπε πως τον απέλυσαν επειδή στα social media ακολουθεί το κόμμα HDP και τον πρώην πρόεδρο του τον Σελαχαττίν Ντεμιρτάς και πρόσθεσε πως  ¨Πρόκειται για μία σύνοψη των μειονεκτημάτων του να είσαι Κούρδος σε αυτή τη χώρα η και του να μην βρίσκεις δουλειά επειδή είσαι Κούρδος….Αν δεν είσαι άνθρωπος του παρόντος καθεστώτος, αν δεν χειροκροτήσεις αυτά που αποφασίζουν, αν δεν συνεχίζεις τη ζωή σου σύμφωνα με τους όρους τους, τότε δεν φαίνεται δυνατόν να δουλέψεις ούτε σαν στέλεχος, ούτε σαν υπάλληλος. ”
….
Ο Σαλντανλί είπε πως παρόμοια μέτρα υπήρχαν και στην ναζιστική Γερμανία καθώς ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας επέβαλε έναν και μόνο τρόπο ζωής.
……

http://mezopotamyaajansi22.com/tum-haberler/content/view/102315

6/7/2020

Previous Article

Επιτέλους το είπαν- Γερμανία: ¨Η παρουσία της Τουρκίας στην Ροζάβα δεν είναι νόμιμη¨

Next Article

Ο Αμπού Σαράς σας πάει λαθραία όπου θέλετε: Μυτιλήνη, Ρόδο, Ιταλία & Ευρώπη !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *