Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΔΗΜΟ

No Comments Share:

Επίτροπος διορίστηκε και στον τελευταίο δήμο του DBP… Ο Σιρρί Σακίκ απομακρύνθηκε των καθηκόντων του

C7B84000-0917-4B77-9F18-7392D0AC314A_13236037

Ο Σιρρί Σακίκ-δήμαρχος του Άγρι, απομακρύνθηκε των καθηκόντων του σήμερα, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών. Ο Μουσά Ισίν-νομάρχης του Άγρι διορίστηκε ως επίτροπος στον δήμο του Άγρι. Ο Σιρρί Σακίκ στο τουίτερ έγραψε πως έκαναν το Άγρι την πιο γαλήνια πόλη της Τουρκίας.

Ο Σιρρί Σακίκ εξελέγη δήμαρχος στις τοπικές εκλογές πριν από 3 χρόνια, ενώ είχαν ασκηθεί διάφορες διώξεις σε βάρος του. Τον περασμένο Νοέμβριο Κακουργιοδικείο του Ντογουμπαγιαζήτ τον τιμώρησε με 1 έτος και 3 μήνες φυλάκιση σε μια δίκη στην οποία κατηγορούνταν πως σε ομιλία που έκανε στις 7/6/2015 στο Ντογουμπαγιαζήτ ¨, προσέβαλλε το τουρκικό έθνος¨ και ¨έκανε προπαγάνδα υπέρ παράνομης οργάνωσης¨.

Ενώ βρισκόταν εκτός νομού ο Σιρρί Σακίκ, με το που ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του από την θέση του, η αστυνομία μετέβη στο δημαρχείο. Οι είσοδοι και έξοδοι του δημαρχείου ελέγχονται από την αστυνομία, ενώ εντός γίνονται έρευνες.

Από τα 17 μέλη του DBP στο δημοτικό συμβούλιο του Άγρι, οι Ομέρ Πολάτ, Φεχίμ Τσετίνκαγιά, Γκιουλσούμ Ντεμίρ, Κουτμπεττίν Τοσούν, Μουράτ Αϊντεμίρ και Μπουρχάν Τασντεμίρ απομακρύνθηκαν από τις θέσεις του τον προηγούμενο μήνα μετά από απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών.
……..

Το Άγρι ήταν ο τελευταίος δήμος του DBP στον οποία δεν είχε διοριστεί μέχρι τώρα επίτροπος.
………………

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/688293/Son_DBP_li_il_belediyesine_de_kayyim_atandi…_Sirri_Sakik_gorevden_alindi.html

1/3/2017

Previous Article

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *