Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

No Comments Share:

Σεμπαχάτ Τουντζέλ : Μια μονάδα επιχείρησε να κάψει 34 χωρικούς  και επενέβη ένας αξιωματικός

sebahat-tuncel-5h3

Η αναπληρωτής πρόεδρος του DBP Σεμπαχάτ Τουντζέλ, υποστήριξε πως κατά την διάρκεια μιας στρατιωτικής επιχείρησης στην πόλη Λίτζε του νομού Ντιγιαρμπακίρ, μια στρατιωτική μονάδα επιχείρησε να κάψει ζωντανούς 34 χωρικούς αλλά παρενέβη ένας αξιωματικός.

Η Τουντζέλ αναφερόμενη στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην πόλη Λίτζε οι οποίες άρχισαν στις 22 Ιουνίου και έληξαν στις 3 Ιουλίου και κατά τις οποίες η πόλη βομβαρδίστηκε, τα δάση της κάηκαν και ο χώρος όπου ζούσαν οι άνθρωποι καταστράφηκε, εξέφρασε τον εξής ισχυρισμό : ¨Συνελήφθησαν 34 χωρικοί. Έρχεται μια  μονάδα. Μια ομάδα με μούσια και αραβικά γράμματα στις στολές τους φέρνουν βενζίνη και λένε πως θα τους κάψουν. Εάν ο στρατιωτικός διοικητής που ήταν εκεί το επέτρεπε θα τους έκαιγαν¨.

Η Τουντζέλ είπε πως λόγω ακριβώς των αντιρρήσεων του αξιωματικού η μονάδα αυτή δεν μπόρεσε να συνεχίσει και είπε : ¨Ο ίδιος τους είπε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει διότι ο ίδιος τους έχει συλλάβει και έχει ενημερώσει τους ανωτέρους. Εκείνη η μονάδα του απάντησε πως ¨Αυτοί όλοι είναι τρομοκράτες, θα τους κάψουμε όλους και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να λογοδοτήσουμε σε κανέναν¨ συνεχίζοντας έτσι τις απειλές πως θα κάψουν τον κόσμο. Εάν δεν επενέβαινε εκείνος ο αξιωματικός, ενδεχομένως τώρα αυτά τα 34 άτομα να είχαν καεί ζωντανά¨.

Οργάνωση Sadak
Η Τουντζέλ ανέφερε πως στην περιοχή γίνεται λόγος για μια οργάνωση ονόματι Sadak (Φαρέτρα) και συνέχισε λέγοντας : ¨Δεν ξέρουμε αν είναι μια μονάδα υπαγόμενη στον Ταγίπ Ερντογάν. Δεν ξέρουμε αν υπάγεται στον Εφκάν Αλά. Είναι υποχρεωμένοι να βγούνε και να κάνουν μια δήλωση¨

http://www.diken.com.tr/sebahat-tuncel-licede-bir-birim-34-koyluyu-yakmaya-calisti-bir-subay-mani-oldu/

9/7/2016

Previous Article

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ¨ΒΙΟΛΙ¨ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ…

Next Article

ΧΟΥΣΕΪΝ ΖΕΪΜΠΕΚ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ ΞΑΝΘΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *