Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O AXMET BΡHKE TON ¨ΒΟΛΙΚΟ¨ ENOXO

No Comments Share:

O πρωθυπουργός Νταβούτογλου ανακοίνωσε τον δράστη

180220161037422322923_2

Ο πρωθυπουργός Νταβούτογλου μετά από την επίσκεψη που έκανε στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ακάρ, έκανε δηλώσεις σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση. Ο Νταβούτογλου δήλωσε : Την επίθεση αυτοκτονίας πραγματοποίησε ο γεννημένος στο Αμουντέ το 1992 Σαλίχ Νετζάρ.  Το Αμουντέ είναι μια πόλη στην Β. Συρία. Η επίθεση συνδέεται άμεσα με το YPG. Συνελήφθησαν 9 άτομα. Η έρευνα συνεχίζεται και εμβαθύνεται.  Ένας ένας όλοι θα πιαστούν και θα παραδοθούν στην δικαιοσύνη .  Είναι σίγουρο πως πρόκειται για ένα οργανωμένο έγκλημα που διαπράχθηκε με συνεργασία των YPG-PYD με άλλα στοιχεία της τρομοκρατικής οργάνωσης που βρίσκονται εντός της Τουρκίας  και στο Β. Ιράκ¨.


Ο Νταβούτογλου είπε : ¨Μετά από αυτή την τρομοκρατική επίθεση, οι επιχειρήσεις μας συνεχίζονται. Χτες οι αεροπορικές μας δυνάμεις βομβάρδισαν το στρατόπεδο Χαφτά. Γύρω στα 60-70 άτομα, μεταξύ των οποίων και ανώτερα στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης εξουδετερώθηκαν…  Το τίμημα για αυτή την επίθεση θα το πληρώσουν σίγουρα. Στα σύνορα θα λάβουμε κάθε νόμιμο μέτρο άμυνας και κάθε αποτρεπτικό μέτρο¨.
Ο Νταβούτογλου δήλωσε επίσης : Το YPG είναι πιόνι του συριακού καθεστώτος.  Επιφυλασσόμαστε να πάρουμε κάθε μέτρο κατά του συριακού καθεστώτος. Για μια ακόμη φορά προειδοποιώ την Ρωσία που βομβαρδίζει για να προελάσει το YPG προς την Αζέζ.  Ταυτόχρονα απευθύνομαι και στις συμμαχικές χώρες που έστω και καλόβουλα είναι κατά της ISIS αλλά στηρίζουν το YPG. To ΥPG πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά μας.  Εάν συνεχιστούν αυτές οι επιθέσεις τότε και αυτοί θα είναι το ίδιο υπεύθυνοι με το YPG. Δεν δικαιολογούμε καμία χώρα του ΝΑΤΟ να στήνει σχέσεις με μια τρομοκρατική οργάνωση που έκανε επίθεση στην καρδιά της Τουρκίας¨ .

http://www.dha.com.tr/su-anda-olayin-failleri-konusu-tumuyle-aydinlatilmis-durumdadir_1140918.html

18/2/2016

Σχ : Εξαιρετικά εύστοχο το σχόλιο του ηγέτη του HDP σχετικά με την βομβιστική επίθεση : ¨Εάν την επίθεση την είχε κάνει το ΠΚΚ δεν θα επέβαλαν απαγόρευση δημοσιεύσεων (όπως έκαναν τώρα)  αλλά θα επέβαλαν την δημοσίευση¨.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η βομβιστική επίθεση βρωμάει προβοκάτσια από χιλιόμετρα… Κάτι σαν τους ¨Φρουρούς της Θράκης¨…  

Previous Article

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΕΚΡΟΙ

Next Article

7 NEKΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *