Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OMIΛΙΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

0 σχόλια Share:

¨Δουλέψτε πολύ στις 1 Νοεμβρίου και αφήστε τους κάτω από το πλαφόν

200920151830146423790_2

Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου έκανε ομιλία στην συγκέντρωση με την ονομασία ¨Εκατομμύρια αναπνοές-μια φωνή κατά της τρομοκρατίας¨ που πραγματοποιήθηκε στο Γενίκαπι της Κωνσταντινούπολης. Εκεί ο Νταβούτογλου δήλωσε
¨Δουλέψτε πολύ στις 1 Νοεμβρίου και αφήστε τους κάτω από το πλαφόν¨.
……………..
Ο Νταβούτογλου άρχισε την ομιλία του λέγοντας πως ¨Εδώ εκπροσωπούμε τον κάθε ένα από τα 78 εκατομμύρια¨ και συνέχισε λέγοντας : ¨ Σε πείσμα αυτών που θέλουν να διαιρέσουν αυτό το έθνος είστε έτοιμοι να πείτε για την αδερφοσύνη, για αιώνια αδερφοσύνη ; Για χάρη της τελευταίας ανάσας του στρατιώτη, είστε έτοιμοι να μιλήσετε για αδερφοσύνη ; Ο Αλλάχ να μας δώσει την δύναμη να στηρίξουμε αυτή την άγια πατρίδα που μας άφησε παρακαταθήκη με την τελευταία του αναπνοή ο στρατιώτης. Ως παιδιά του Ουλουμπατλί Χασάν που έπεσε μάρτυρας μπροστά στα τείχη της Κωνσταντινούπολης, παιδιά από Μαρμαρά, Βόσπορο και Γεντίτεπε στηρίξαμε και θα στηρίζουμε την τελευταία ανάσα του στρατιώτη.

61687_8179_20092015201955_27
………….
Αυτοί οι οποίοι επιδιώκουν να διαιρέσουν τα εγγόνια αυτών που βάδισαν σε Τσανάκκαλε και Υεμένη, θα καταστραφούν. Και σας το υποσχόμαστε, πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέρα νύχτα για να τους αποδώσουμε την τιμωρία που τους πρέπει.
………………….
Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι να αφήσουν τα όπλα. Όπως είπε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, πρώτα θα θάψουν εκείνα τα όπλα και μετά να έρθουν, εμείς είμαστε έτοιμοι να τα συζητήσουμε όλα εντός των πλαισίων της δημοκρατικής ελευθερίας. Αλλά δεν υποκύψαμε ούτε πρόκειται να υποκύψουμε σε αυτούς που τραβάνε όπλο στο έθνος. Τότε δουλέψτε πολύ στις 1 Νοεμβρίου και αφήστε τους κάτω από το πλαφόν. Θα εργαστείτε πολύ ως τις 1 Νοεμβρίου και θα φέρετε την αυτοδυναμία στο κόμμα ΑΚΡ που αποτελεί το σύμβολο της ενότητας. Από τότε ως σήμερα συνεχίσαμε τον αγώνα μας κατά του ΠΚΚ, της DHKP-C και της ISIS. Νόμισαν πως σε αυτή την περίοδο θα μειωνόταν η ταχύτητα μας. Όχι λοιπόν το λέω ξανά, μέχρι να καθαρίσουν τα βουνά μας από αυτές τις συμμορίες, από τους τυράννους τρομοκράτες που παίρνουν χαράτσι στις πόλεις μας, ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί μέρα-νύχτα.
………………
Να αναπτύξουμε την αδερφοσύνη μας και να την καταστήσουμε κυρίαρχη. Κανείς να μην ρωτάει τον άλλο ¨Εσύ είσαι Τούρκος, είσαι Κούρδος, είσαι από τα ανατολικά, είσαι από τα δυτικά, είσαι από τα βόρεια ή από τα νότια¨. Αυτά που δεν ρωτάει ο Αλλάχ να μην τα ρωτάτε κι εσείς. Δεν πρέπει επειδή κάποιες συμμορίες στα ΝΑ καταπιέζουν τους αδερφούς μας εκεί, να βλέπετε τους Κούρδους αδερφούς μας που βρίσκονται στα δυτικά σαν δυνητικό κίνδυνο, αλλά το αντίθετο, να τους αγκαλιάζετε.
……………..
DHA 21/9/2015

Σχ : Το πρώτο βίντεο είναι το διαφημιστικό της συγκέντρωσης αυτής και το δεύτερο δείχνει εικόνες από αυτήν

https://www.youtube.com/watch?v=9ueOar7gjdg

Previous Article

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…

Next Article

TA TOYIT TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *