Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΑ – Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΤΑΦΩΝ

0 σχόλια Share:

Βρέθηκαν ίχνη από οστά 7 ατόμων

Νταργκετζίτ- Σε ανασκαφή που έγινε σε ένα νέο σημείο κοντά στην πόλη Νταργκετζίτ του νομού Μάρντιν και σε απόσταση 1 χλμ από την Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής του Μάρντιν βρέθηκαν 7 κρανία εκ των οποίων το ένα ανήκει σε γυναίκα. Αναφέρεται πως στα οστά υπάρχουν ίχνη από σφαίρες.

Μετά από τις ανασκαφές που έγιναν στο χωριό Μπαγοζού για να βρεθούν τα 6 άτομα που συνελήφθησαν από στρατιώτες της Διοίκησης Στρατοχωροφυλακής Νταργκετζίτ το 1995 και έκτοτε αγνοούνται, οι εργασίες έγιναν σε ένα άλλο σημείο που υπέδειξαν οι χωρικοί. Εκεί βρέθηκαν 7 κρανία εκ των οποίων το ένα ανήκει σε γυναίκα. Με βάση τις πληροφορίες στα κρανία υπάρχουν ίχνη σφαιρών.

Μέχρι τώρα από τις ανασκαφές που έγιναν σε τρία σημεία στα χωριά Νταργκετζίτ και Μπαγοζού, βρέθηκαν οστά 11 ανθρώπων. Τα συγκεκριμένα οστά στάλθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Κωνσταντινούπολης.

Οι ανασκαφές για τα 6 άτομα τελείωσαν την Τετάρτη.

 Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 25-2-2012

Σχόλιο : Δηλαδή η Στρατοχωροφυλακή έκανε συλλήψεις και μετά ενίοτε εκτελούσε και τους συλληφθέντες. Και μετά πετούσε τα πτώματα των έρμων των Κούρδων σε λάκους από εδώ κι εκεί, λες και ήταν σκυλιά…

Previous Article

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…

Next Article

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Praesent leo justo et, lectus sed accumsan nunc non dapibus at