Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΝΙΤΕΣ !

0 σχόλια Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύθηκαν στους γάμους που γίνονται στην Τζίζρε τα κίτρινα-κόκκινα-πράσινα μαντίλια !

H αστυνομία της πόλης Τζίζρε απαγόρευσε κατά την τέλεση των γάμων στην πόλη να γίνεται χρήση μαντιλιών που είναι κίτρινα-κόκκινα-πράσινα, απαγόρευσε να γίνεται το σύνθημα της νίκης, όπως και να χρησιμοποιούνται πυροτεχνήματα.

Στην πόλη Τζίζρε του νομού Σιρνάκ, μετά από ένα μακρύ διάστημα στο οποίο λόγω των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, των στρατιωτικών επιχειρήσεων και των σφαγών δεν γινόταν γάμοι, πλέον οι οικογένειες μπορούν να κάνουν γάμους αλλά με τον όρο της άδειας από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την είδηση από το πρακτορείο Μεσοποταμία, η αστυνομία της πόλης προειδοποίησε τον κόσμο της πόλης σχετικά με τα μαντίλια που θα χρησιμοποιούνται στους γάμους, όπως και για τις χειρονομίες που θα γίνονται.

Η αστυνομία ανέφερε πως απαγορεύεται η χρήση μαντιλιών που είναι κίτρινα-κόκκινα-πράσινα και στους χορούς και στα αυτοκίνητα, ενώ απαγορεύεται επίσης το να γίνεται το σήμα της νίκης, να χρησιμοποιούνται πυροτεχνήματα και να ακούγονται μουσικές ¨παράνομων οργανώσεων¨.

Μόνο αυτοί που τα δηλώνουν αυτά θα μπορούν να παίρνουν άδεια για τέλεση γάμου, ενώ η αστυνομία με θωρακισμένα οχήματα θα ελέγχει αυτούς που πάνε στους γάμους.

Πριν από κάποιο διάστημα η αστυνομία έκανε έφοδο με θωρακισμένα οχήμα σε γάμο στον οποίο χρησιμοποιούνταν μαντίλια που ήταν κίτρινα-κόκκινα-πράσινα και συνέλαβε τον οργανωτή του γάμου όπως και το άτομο που έφερε αυτό το μαντίλι με κατηγορίες για ¨διενέργεια προπαγάνδας παράνομης οργάνωσης¨.

Στην ίδια πόλη, η αστυνομία προειδοποίησε μπακάλη ο οποίος πουλούσε γρανίτα σε χρώματα κίτρινα-κόκκινα-πράσινα και έτσι αυτός υποχρεώθηκε να τα αλλάξει.

http://sendika62.org/2017/11/cizredeki-dugunlerde-sari-kirmizi-yesil-mendil-yasak/

29/11/2017

Σχ: Το κίτρινο-κόκκινο-πράσινο σαν συνδυασμός είναι τα εθνικά χρώματα των Κούρδων. Εξ ου και η ¨ευαισθησία¨ της αστυνομίας…

Previous Article

ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ…

Next Article

ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *