Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OYTE TA AΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ …

No Comments Share:

680x365cc-srnk-21-01-2016-cizre-haber-fotolari6

Στην συνοικία Τζούντι της πόλης Τζίζρε, όταν προσπάθησε να μεταβεί ασθενοφόρο για να παραλάβει τους 19 τραυματίες και 6 νεκρούς που παραμένουν για 6 μέρες σε ένα υπόγειο εκεί, παρεμποδίστηκε από άρμα μάχης που έκλεινε την λεωφόρο Νουσαϊμπίν και έριχνε βολές προς την συνοικία.

Στην πόλη Τζίζρε του νομού Σιρνάκ όπου συνεχίζονται οι επιθέσεις της ¨περιόδου εκτάκτου καταστάσεως¨, ασθενοφόρο του δήμου Τζίζρε και προσωπικό υγείας που επιχείρησε να πάει να πάρει τις 6 σορούς που παραμένουν για 6η μέρα σε υπόγειο της συνοικίας Τζίζρε, και πάλι εμποδίστηκε. Παρά την επίσημη έγκριση για την μετάβαση εκεί του ασθενοφόρου, 3 φορές έγινε προσπάθεια να πάει αλλά εμποδίστηκε από άρμα μάχης το οποίο ευρισκόμενο στην λεωφόρο Νουσαϊμπίν έβαλλε κατά της συνοικίας. Ακολούθως το ασθενοφόρο συνοδεία θωρακισμένου οχήματος μεταφέρθηκε στην αστυνομία. Αργότερα ασθενοφόρο και το προσωπικό του πήγαν στο νοσοκομείο.

Όταν στην αστυνομία βαθμοφόροι που ήταν εκεί ρώτησαν το προσωπικό του ασθενοφόρου ερωτήσεις του τύπου ¨Ποιος σας έστειλε¨ και ¨Γιατί θέλετε να πάτε εκεί¨, αυτοί απάντησαν πως μετέβησαν εκεί μετά έγκριση από το υπουργείο και την νομαρχία. Μάλιστα οι αστυνομικοί εξέτασαν και τα κινητά τηλέφωνα του προσωπικού και ακολούθως τους άφησαν ελεύθερους.
Μεταξύ των πληροφοριών που έρχονται είναι πως δεκάδες θωρακισμένα οχήματα έχουν περικυκλώσει το σπίτι όπου βρίσκονται οι τραυματίες.

http://www.bestanuce1.com/241145/yaralilara-ulasmaya-calisan-ambulanslar-bir-kez-daha-engellendi&dil=tr#sthash.sVjTHkxU.dpuf

28/1/2016

Previous Article

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ

Next Article

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *