Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

17ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΙΝΗ 55 ΕΤΩΝ

0 σχόλια Share:

55 χρόνια φυλακή αντιμετωπίζει παιδί 17 χρονών

Άδανα –Υποβλήθηκε μήνυση στον 17χρονο Φερχάτ Ερμπεγί ο οποίος φυλακίστηκε πριν από 4 μήνες και κατηγορείται για 6 διαφορετικά αδικήματα σε τρία περιστατικά. Η μόνη απόδειξη σε βάρος του είναι η κατάθεση του κρυφού μάρτυρα.

Τα τουρκικά δικαστήρια που επιβάλουν σε ανήλικους Κούρδους ποινές πολλαπλάσιες της ηλικίας τους, αυτή τη φορά ζητάνε την τιμωρία του 17χρονου παιδιού σε 55 χρόνια φυλάκιση. Στην Μερσίνα όπου οι συλλήψεις οι προφυλακίσεις παιδιών συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς και κατά τους τελευταίους 4 μήνες έχουν συλληφθεί περίπου 100 παιδιά, το 2ο Δικαστήριο Ανηλίκων αποδέχτηκε το κατηγορητήριο με το οποίο ο 17χρονος Φερχάτ Ερμπεγί κατηγορείται για ¨διενέργεια τρομοκρατικής προπαγάνδας¨, ¨φθορά περιουσίας¨, ¨φθορά δημόσιας περιουσίας¨, ¨συμμετοχή σε συγκέντρωση και διαμαρτυρία με όπλο και άλλα παρόμοια εργαλεία¨ και αντιμετωπίζει έτσι συνολική ποινή 55 ετών φυλάκισης.

Στις 26 Δεκεμβρίου 2011 ο καταγόμενος από την Σιίρτ Φερχάτ Ερμπεγί συνελήφθη και φυλακίστηκε μετά από έφοδο στο σπίτι του, και του απεύθυναν κατηγορίες για ¨πράξη διαμαρτυρίας στο όνομα της οργάνωσης¨ και ¨συμμετοχή σε παράνομη διαμαρτυρία¨ .

Αποδεικτικά στοιχεία οι καταθέσεις αστυνομικών και κρυφού μάρτυρα

Η δίκη στην οποία έχει υποβάλλει μήνυση η αστυνομία θα εκδικαστεί στις 21 Απριλίου στο 2ο Δικαστήριο Ανηλίκων Μερσίνας. Τα μόνα στοιχεία σε βάρος του Ερμπεγί είναι οι καταθέσεις των αστυνομικών και ενός κρυφού μάρτυρα.

………………

Κουρδικό πρακτορείο Φιράτ 8-4-2012

Previous Article

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗ ΙΕΡΕΑ

Next Article

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΣΕΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ipsum mattis pulvinar Phasellus commodo et, felis luctus