Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δράση κατά του εχθρού με 13 νεκρούς- Βίντεο

1 Comment Share:

Το GerillaTV δημοσίευσε βίντεο από δράση που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου κατά εισβολέων που μεταφέρονταν ως ενισχύσεις στον λόφο Τσελέ Μπούκα στην επαρχία Τσατάκ του νομού Βαν.

…………….

Στην σχετική με αυτή τη δράση ανακοίνωση του κέντρου τύπου του HPG αναφέρονται τα εξής : Ο κατοχικός τουρκικός στρατός από τους μήνες της άνοιξης κατασκευάζει ένα νέο φυλάκιο στον λόφο Τσελέ Μπούκα στην επαρχία Τσατάκ του νομού Βαν. Οι δυνάμεις κατοχής αποτελούμενες από πολιτοφύλακες και στρατιώτες προσπαθούν να διασφαλίσουν την ασφάλεια στον δρόμο που οδηγεί προς το φυλάκιο. Οι δυνάμεις μας στα πλαίσια των Δράσεων Εκδίκησης Μαρτύρων Μεντιά Μαβά και Ριζγκάρ Γκεβέρ, αφού παρακολούθησαν αυτές τις εχθρικές μονάδες επί μακρόν, στις 6:00 το απόγευμα της 8ης Ιουνίου, πραγματοποίησαν δράση σαμποτάζ κατά ενός οχήματος τύπου transit, που άνηκε στους εισβολείς και μετέφερε ενισχύσεις. στην δράση αυτή όπου στόχος έγινε το όχημα στο οποίο βρισκόταν μέσα πολιτοφύλακες και στρατιώτες το όχημα καταστράφηκε τελείως σκοτώθηκαν 13 στρατιώτες και πολιτοφύλακες ενώ τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες του εχθρού. ”

ANF | Gerilla TV Van Çatak’taki eylemin görüntülerini yayınladı

22/12/2020

Previous Article

Ο χοντρέμπορος ναρκωτικών κατηγορούσε την Ελλάδα για ισλαμοφοβία και τουρκοφοβία…

Next Article

Η δραστηριότητα του γραμματέα του Προξενείου γινόταν εν αγνοία των προϊσταμένων του ;…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Οι Κούρδοι του PKK είναι φανερό ότι επιθυμούν σφόδρα την εξόντωση του ίδιου του εαυτού τους. Ε εύχομαι να πάρουν αυτό που θέλουν ΧΩΡΙΣ έλαιος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *