Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KATEXOMENA, ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !

0 σχόλια Share:

Ο Οντέρ του κόμματος BDP παρομοίασε την Κύπρο με ¨παχύ έντερο¨

 Ο Σιρί Σουρεγιά Οντέρ του κόμματος BDP ανέφερε πως είναι σωστή η μεταφορά του νερού στην ΤΔΒΚ (σημ .μεταφρ : εννοεί το ψευδοκράτος) ¨διότι αυτή τη χώρα την Κύπρο την καταντήσατε παχύ έντερο. Και για να καθαρίσετε αυτό το παχύ έντερο χρειάζεται να μεταφέρετε πολύ νερό.¨

ΑΓΚΥΡΑ – Ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης Σιρί Σουρεγιά Οντέρ του κόμματος BDP στην ομιλία του στην βουλή αναφέρθηκε στην συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και ΤΔΒΚ σχετικά με την αντιμετώπιση των αναγκών της ΤΔΒΚ σε νερό.

Ο Οντέρ υποστήριξε πως η επέμβαση που έγινε πριν 29-30 χρόνια για να αποτραπεί το φασιστικό πραξικόπημα, μετατράπηκε σε μια πολιτική ριζώματος και ότι αυτό είναι ο δεύτερος μπελάς που έφερε ο Κενάν Εβρέν στο κεφάλι της Τουρκίας. Ο Οντέρ υπενθύμισε πως ο Εβρέν ήταν αυτός που ανακήρυξε την ΤΔΒΚ και είπε πως ¨Για αυτό το θέμα θα έπρεπε να δικαστεί με κατηγορητήριο όσο και αυτό για την επέμβαση του της 12ης Σεπτεμβρίου¨.

………………..

Ο Οντέρ ανέφερε : Εκτός από εμάς δεν υπάρχει κανένα κράτος ή διεθνής φορέας που να το αναφέρει ως κράτος. Εμείς επί 30 χρόνια λέμε σε αυτό τον κόσμο το ψέμα πως πρόκειται για κράτος. Στην νεώτερη ιστορία της δημοκρατίας δεν υπάρχει άλλο τόσο συχνά λεγόμενο ψέμα και με τόσο μάλιστα τίμημα. Αφού δεν είναι κράτος, γιατί λέτε ψέματα στον κόσμο ; Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτή τη χώρα τον 82 νομό της Τουρκίας.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ¨

Ο Οντέρ ανέφερε πως είναι σωστό να μεταφερθεί νερό στην Κύπρο ¨διότι αυτή τη χώρα την Κύπρο την καταντήσατε παχύ έντερο. Και για να καθαρίσετε αυτό το παχύ έντερο χρειάζεται να μεταφέρετε πολύ νερό.¨

Ο Οντέρ ανέφερε πως το νησί είναι γεμάτο με προβλήματα και έχει μετατραπεί σε παράδεισο πορνείας, καζίνο και μαφίας, ενώ κατηγόρησε και τις εθνικιστικές ρητορείες.

………………

Εφ.Ραντικάλ 4-1-2012

 

Previous Article

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ…ΠΑΡΝΤΟΝ

Next Article

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΝΤΑΤΖΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mi, tristique adipiscing non odio ipsum Phasellus consequat.