Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ¨

No Comments Share:

Εφ. Ραντικάλ 20-4-2011

Yπουργός Γκιουνές : Η αστυνομία επενέβη με αναλογικό τρόπο

Ο υπουργός εσωτερικών δήλωσε πως «στο Μπίσμιλ εξελίχτηκε μια κατάσταση στην οποία έπρεπε να επέμβουν οι δυνάμεις ασφαλείας μας. Οι δυνάμεις ασφαλείας επενέβησαν στο γεγονός με αναλογικό τρόπο»

ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ-Ο Γκιουνές που ήταν στην Κερασούντα για επισκέψεις, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια διαδήλωσης που δεν είχε άδεια στο Μπίσμιλ του Ντιγιαρμπακίρ.

Ο Γκιουνές ανέφερε ότι σε κάποιες πόλεις έγιναν διαδηλώσεις με σαφείς σκοπούς και είπε : ¨ Παρόμοια διαδήλωση έγινε από μια ομάδα και στο Μπίσμιλ. Οι δυνάμεις ασφαλείας μας είχαν πάρει μέτρα εκεί. Τα περιστατικό είναι πολύ πρόσφατο. Όπως συνέβη παντού συνέβησαν και εκεί περιστατικά. Στο Μπίσμιλ εξελίχτηκε μια κατάσταση στην οποία έπρεπε να επέμβουν οι δυνάμεις ασφαλείας μας. Οι δυνάμεις ασφαλείας επενέβησαν στο γεγονός με αναλογικό τρόπο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια έκτακτη κατάσταση εκεί. Οι πολίτες μας είναι ήρεμοι. Πληροφορηθήκαμε πως δύο πολίτες μας τραυματίστηκαν. Σε τέτοιου είδους γεγονότα γίνονται αυτά. Τώρα το ψάχνουμε στα γρήγορα, πως τραυματίστηκαν, τι συνέβη ; Οι δυνάμεις ασφαλείας μας ελέγχουν την κατάσταση. Αν χρειαστεί μπορεί να στείλουμε και επιθεωρητή να ερευνήσει το θέμα¨

Σχόλιο : Δείτε την προηγούμενη ανάρτηση και αντιληφθείτε πόσο…αναλογική ήταν η επέμβαση της αστυνομίας στο Μπίσμιλ.

Previous Article

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ…

Next Article

ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΑΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *