Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KOYΡΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

No Comments Share:

KCK : Εάν η κυβέρνηση εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, δεσμευόμαστε πως κι εμείς θα τις εκπληρώσουμε

kck_1

Μετά από την έκκληση του Οτζαλάν για εγκατάλειψη των όπλων στην χτεσινή κοινή συνέντευξη τύπου κυβέρνησης και HDP, ήρθε και η ανακοίνωση από το KCK.

Μετά από την έκκληση του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν για εγκατάλειψη των όπλων, έγινε ανακοίνωση από το Εκτελεστικό Συμβούλιο του KCK.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨Με την τελευταία αυτή ανακοίνωση, η προσπάθεια για δημοκρατική επίλυση που συνεχίζεται υπό την ηγεσία του ηγέτη ΑΠΟ, μπήκε σε μια νέα και κρίσιμη φάση. Εάν η κυβέρνηση εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, δηλώνουμε και δεσμευόμαστε πως κι εμείς θα τις εκπληρώσουμε.¨

Στην ανακοίνωση του KCK αναφέρεται πως ¨ Η ανακοίνωση στην κοινή γνώμη από τον ηγέτη Απο πως εάν στην βάση των 10 αναφερθέντων σημείων υπάρξει μια ελάχιστη κοινή συμφωνία θα πραγματοποιήσουμε συνέδριο, αποτελεί ένα ιστορικό βήμα¨.

Το KCK στην ανακοίνωση του αναφέρει πως είναι ανάγκη αμέσως και δίχως καθυστέρηση, να συσταθούν οι επιτροπές διαπραγμάτευσης, να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις και όλη αυτή η διαδικασία να παρακολουθείται από επιτροπή παρακολούθησης.

………………..

………………..

Haber.sol.org  1/3/2015

Σχ : Μακάρι οι όποιες προσδοκίες των Κούρδων να εκπληρωθούν. Αλλά και μόνο το γεγονός πως ο Ερντογάν το κάνει αυτό 2-3 μήνες πριν από τις γενικές εκλογές, δείχνει και τον στόχο του. Αυτήν δηλαδή την επιθυμία του για ειρήνη γιατί δεν την έδειχνε π.χ πέρσι ¨τρέχοντας¨ την διαδικασία περισσότερο ;

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΔΟΥ ΗΓΕΤΗ

Next Article

ΤΟ ¨ΛΑΘΟΣ¨ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *