Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ…

0 σχόλια Share:

Το πανί του ΠΚΚ μπροστά στο στρατόπεδο

Εικόνες από την προηγμένη δημοκρατία (!)

Ένταση υπήρξε την ώρα που ο πρόεδρος του κόμματος BDP Σεχαττίν Ντεμιρτάς περνούσε από την πόλη Τζίζρε πηγαίνοντας στην συγκέντρωση που είχε οργανώσει το κόμμα του στο Σιρνάκ.

Χτες ο πρόεδρος του κόμματος BDP Σεχαττίν Ντεμιρτάς πέρασε από την Τζίζρε καθώς πήγαινε στην συγκέντρωση που είχε οργανώσει το κόμμα του στο Σιρνάκ. Οπαδοί του κόμματος συγκεμτρώθηκαν στην είσοδο της πόλης και ενώ περίμεναν τον Ντεμιρτάς άνοιξαν τις πατσαβούρες του ΠΚΚ και τις φωτογραφίες του δολοφόνου μωρών παιδιών και τις ανέμιζαν στους στρατιώτες που φυλούσαν σκοπιά στο τάγμα αρμάτων σε απόσταση 50 μέτρων. Όταν το λεωφορείο με τον Ντεμιρτάς έμπαινε στην πόλη οι συγκεντρωθέντες φώναξαν συνθήματα και έκαναν πορεία.

Εκείνη την στιγμή επενέβη αστυνομικό ΤΟΜΑ και έκοψε τον δρόμο τους. Η αστυνομία τους είπε πως αν δεν κατέβαζαν τα πανιά της τρομοκρατικής οργάνωσης και τις φωτογραφίες του αρχιτρομοκράτη δεν θα τους επέτρεπε να προχωρήσουν. Μετά από μια σύντομη ένταση τα λάβαρα και οι φωτογραφίες κατέβηκαν και η αστυνομία τους επέτρεψε να περάσουν.

 

Previous Article

14 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ !

Next Article

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *