Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

0 σχόλια Share:

 Οικογένειες : Ο Καρ και ο Αλτάν εκτελέστηκαν με μια σφαίρα ο καθένας

 Μαλάτια – Επιβεβαιώθηκε πως στην πόλη Καγιαπινάρ 2 άτομα εκτελέστηκαν στην μέση του δρόμου από την αστυνομία. ΟΙ οικογένειες αναφέρουν πως οι Καρ και Αλτάν εκτελέσθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι ο καθένας.

 Επιβεβαιώθηκε από τις οικογένειες η είδηση που είχε εμφανιστεί χτες πως η αστυνομία εκτέλεσε στην μέση του δρόμου της πόλης Καγιαπινάρ 2 άτομα τα οποία φέρεται να ήταν αντάρτες του ΗΡG. Τα αδέρφια των θυμάτων Μεκίν Καρ και Αγίτ Αλτάν, πήγαν να πάρουν τις σορούς στην Μαλάτια, ανέφεραν πως τα αδέρφια τους έχουν από μια σφαίρα στο κεφάλι, και είπαν πως είναι ψέμα η επίσημη εκδοχή που ανέφερε πως ¨πυροβολήθηκαν στην σύρραξη, πήδηξαν από το μπαλκόνι και πέθαναν¨.

¨ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ¨

Μέλη των οικογενειών του Μεκίν Καρ –που ήρθαν από το Ντιγιαρμπακίρ- και του Αγίτ Αλτάν – που ήρθαν από το Μπάτμαν- πήγαν στο νοσοκομείο της Μαλάτιας για την αναγνώριση των πτωμάτων. Μετά την αναγνώριση ο Νεσίπ Καρ –αδερφός του Μεκίν Καρ βγήκε έξω και δήλωσε πως ο αδερφός του εκτελέστηκε. Ο Καρ δήλωσε πως ¨Έχει μια μοναδική σφαίρα στο κεφάλι. Μας έδειξαν το πτώμα μέχρι το στήθος του. Η ανακοίνωση της νομαρχίας και της αστυνομίας πως πήδηξαν από το μπαλκόνι και πέθαναν είναι απολύτως ψευδής. Αφού τους εκτέλεσαν κάτω, μετά θέρισαν και το δωμάτιο ώστε να δώσουν εικόνα σύρραξης. ¨

Ο Καρ αναφέρει πως την περασμένη εβδομάδα τον είχαν συλλάβει και λέει : ¨Την περασμένη εβδομάδα με συνέλαβαν και μου είπαν πως «Θα σκοτώσουμε τον αδερφό σου στο μέρος όπου είδες» . Και εντέλει τον εκτέλεσαν¨

ΦΡΙΚΗ ΒΓΑΛΣΙΜΑΤΟΣ ΜΑΤΙΟΥ

. Ο Σακίρ Αλτάν-αδερφός του Αγίτ Αλτάν, που ήρθε από το Μπάτμαν αναφέρει πως του έδειξαν μόνο το κεφάλι του αδερφού του, πως και τα δύο μάτια του ήταν βγαλμένα και δήλωσε : ¨Τους είχαν βγάλει και τα δύο μάτια. Στο κεφάλι του είχε ίχνος από μια σφαίρα. Η ανακοίνωση της νομαρχίας είναι απολύτως ψευδής. Αυτοί εκτελέστηκαν¨.

……………..

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως ¨οι αστυνομικοί τους πυροβόλησαν στο κεφάλι¨

Ο αυτόπτης μάρτυρας Τ.Ο μιλώντας στον διευθυντή του Πρακτορείου Ειδήσεων DİHA δήλωσε : ¨ Στα χέρια τους δεν είχαν καν μαχαίρι, αλλά οι αστυνομικοί που περίμεναν δίπλα τους, ξαφνικά φώναξαν ένα ψέμα πως ¨κρατά βόμβα¨ και μετά είπαν ¨ρίχτους στο κεφάλι¨. Τότε οι αστυνομικοί που ήταν δίπλα τους εκτέλεσαν πυροβολώντας τους στο κεφάλι. Είδα το περιστατικό από την αρχή ως το τέλος¨.

Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων Φιράτ 1-1-2012

Previous Article

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ MHNYMA

Next Article

ΓΛΥΠΤΑ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΡΙΚΑΜΙΣ-BINTEO

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *