Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΠΑΧΟΖ ΕΡΝΤΑΛ – Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Δ.

No Comments Share:

Ήρθε ο καιρός να τον κάνουμε πακέτο τον Μπαχόζ

Αρρωστήσαμε πια, κάθε φορά που ο πρωθυπουργός κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, δεχόμαστε και μια είδηση για την τρομοκρατία. Ανεξαιρέτως, όποτε ο πρωθυπουργός Ερντογάν κάνει κάποιο σημαντικό ταξίδι στο εξωτερικό, η τρομοκρατία χτυπά κάπου την Τουρκία. Και πάλι έτσι έγινε τώρα.

Κατά τις βραδινές ώρες στο Μεξικό την πικρή είδηση έδωσε ο Ομέρ Τσελίκ. ¨Το ΠΚΚ πάλι επιτέθηκε στην Ντάγλιτζα. Έχουμε 8 μάρτυρες και 15 τραυματίες. Οι συγκρούσεις συνεχίζονται. Είναι κρίμα αλλά τα ασθενοφόρα αδυνατούσαν να φτάσουν στην περιοχή¨.

 Ξαφνικά το ηθικό στο τραπέζι κατέρρευσε. Η τρομοκρατική οργάνωση επί μακρόν δεν έκανε τέτοιες επιθέσεις. Το εξέφρασα αυτό και είπα πως πρόκειται για δουλειά της ομάδας του Μπαχόζ Ερντάλ. Ένας από το τραπέζι είπε πως ¨Σε κάθε ταξίδι στο εξωτερικό έρχεται μια τέτοια είδηση¨. Ο Ομέρ Τσελίκ το σχολίασε ξεκάθαρα : ¨Όχι σε κάθε ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά πριν από οποιαδήποτε συνάντηση με τον Ομπάμα γίνεται και μια επίθεση. Αύριο είναι η συνάντηση με τον Ομπάμα και το ΠΚΚ πάλι επιτέθηκε. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε¨.

Γιατί η Τουρκία δεν σκοτώνει τον Μπαχόζ ;

Πάλι επίθεση. Πάλι πολλοί μάρτυρες. Και πίσω από την επίθεση ο συριακής καταγωγής τρομοκράτης Φεχμάν Χουσείν, γνωστός ως Μπαχόζ Ερντάλ.

Το ίδιο όνομα εμφανίζεται πίσω από όλες τις αιματηρές δράσεις του ΠΚΚ στο τελευταίο διάστημα. Και αυτό είναι που με κάνει να αναρωτιέμαι. Η Τουρκία έχει τόση τεχνολογία στα χέρια της. Τόση εξωτερική στήριξη. Predator, Heron. Δυνατότητες υποκλοπής. Πηγές πληροφοριών από ανθρώπους. Και ομάδες ειδικών δυνάμεων και ΕΚΑΜ που λέγεται πως είναι από τις καλύτερες του κόσμου.

Όταν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, στην Υεμένη και στο Ιράκ έναν-έναν σκοτώνει τους ανθρώπους που έχει για στόχους και όταν καθαρίζει και κάνει πακέτο τον ηγέτη της Αλ-Κάιντα στο σπίτι του, γιατί η Τουρκία δεν μπορεί να το κάνει αυτό στην ηγεσία του ΠΚΚ, ή τουλάχιστον στον Μπαχόζ Ερντάλ ;

Πολύ δύσκολο είναι ;

Είναι μήπως αδύνατο ;

Μήπως οι ειδικές μας δυνάμεις είναι ανίκανοι και για χρόνια εξαπατηθήκαμε ;

Μήπως οι υπηρεσίες πληροφοριών μας είναι αδύναμες ;

Μήπως η τεχνολογία μας είναι λειψή ;

Ποιο φταίει , ή όλα μαζί ;

Εφ. Haberturk 20/6/2012

Φατίχ Αλταϊλί

Previous Article

ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΕΕ

Next Article

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ BORDO BERELI

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *