Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ¨ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

No Comments Share:

 

 

Κούρδοι νέοι που πάνε στον στρατό, δολοφονούνται !

Ο καταγόμενος από την Ούρφα Μεχμέτ Μπόζτεπε που υπηρετούσε την θητεία του στον τουρκικό στρατό στην Άγκυρα, βρέθηκε νεκρός. Αν και υποστηρίζεται πως αυτοκτόνησε, πιστεύεται πως ο Μπόζτεπε δολοφονήθηκε.

Ένας-ένας Κούρδοι νέοι που υπηρετούνε στον τουρκικό στρατό, πεθαίνουν. Και όσο και αν το τουρκικό κράτος υποστηρίζει πως πρόκειται για αυτοκτονίες, οι ισχυρισμοί αυτοί παραμένουν έωλοι και αναφέρεται ως δίνεται απλά η εικόνα πως είναι αυτοκτονίες.

Υποστηρίχθηκε πως ο καταγόμενος από την Ούρφα Μεχμέτ Μπόζτεπε που υπηρετούσε στην περιοχή Ουλούς της επαρχίας Αλτιντάγ του νομού Αγκύρας, αυτοκτόνησε. Ο Μπόζτεπε βρέθηκε χτες το βράδυ νεκρός στην σκοπιά του.

Η οικογένεια του ήρθε στην πόλη και μετά από την νεκροψία, η σορός του θα μεταφερθεί για ταφή στην επαρχία Μποζόβα του νομού Ούρφας.

ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ

Ο καταγόμενος επίσης από την Ούρφα, Ομέρ Φαρούκ Ντεμιρκόλ είχε προβληθεί πως αυτοκτόνησε όταν υπηρετούσε  στην Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής Κίλις.

Οι περισσότεροι από αυτούς που αυτοκτονούνε στον τουρκικό στρατό, είναι Κούρδοι. Ακόμη και όταν αποκαλύπτεται πως έχουν πυροβοληθεί στην πλάτη, πάλι προβάλλεται πως αυτοκτόνησαν.

https://anfturkce.com/dunya/askere-giden-kuert-gencler-oeldueruelueyor-114721

17/10/2018

Σχ; Σε μια κοινωνία που ο εθνικισμός αναβλύζει από παντού, καταλαβαίνουμε το τι θα αντιμετωπίζουν στα πλαίσια του στρατού οι Κούρδοι που πάν να υπηρετήσουν την θητεία τους. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε εγκληματικές ενέργειες αλλά στο πόσο αφόρητη θα καθίσταται η ζωή τους εκεί λόγω των συναδέλφω τους… Κάτι που εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκτονίες.

Previous Article

Η ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗ ΜΠΙΡΛΙΚ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΙΜΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Next Article

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙAΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *