Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ

0 σχόλια Share:

Χιλιάδες άτομα στο Βαν καταράστηκαν την συνωμοσία

0726d6c7a59a1def5d288e891d90a46f

Διαδήλωση οργανώθηκε στο Βαν, ενάντια στην συνωμοσία της 9/10/1998, η οποία 15 χρόνια πριν άνοιξε τον δρόμο αρχικά στην έξοδο από τη Συρία του Κούρδου Λαϊκού Ηγέτη Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, και στην αιχμαλώτιση του 4 μήνες αργότερα. Χιλιάδες άτομα έκαναν έκκληση προς την κυβέρνηση του ΑΚΡ να προσεγγίσει στρατηγικά τον Κούρδο Λαϊκό Ηγέτη Αμπντουλλάχ Οτζαλάν και τον ρόλο του στην διαδικασία επίλυσης του κουρδικού θέματος. Τονίστηκε πως η συνωμοσία εκείνη συνεχίζεται και σήμερα με τις επιθέσεις που γίνονται στην Ροζάβα (σημ. μεταφρ : κουρδική περιοχή της βόρειας Συρίας στην οποία επιτίθενται τα τσιράκια του Ερντογάν και της διεθνούς κυνότητας).

…………

Χιλιάδες άτομα που κρατούσαν στα χέρια τους αφίσες του Κούρδου Λαϊκού Ηγέτη Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, και σημαίες του ΠΚΚ και της Δημοκρατικής Συνομοσπονδίας συγκεντρώθηκαν μπροστά στο πάρκο Μουσά Αντέρ και έκαναν πορεία.

……..

Στην πορεία συχνά ακούγονταν τα συνθήματα ¨Καταραμένη η συνωμοσία της 9/10¨ , ¨Οδόντα αντί οδόντος, αίμα για το αίμα, είμαστε μαζί σου Οτζαλάν¨ και ¨Ζήτω ο πρόεδρος Οτζαλάν¨.

…………..

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 9/10/2013

Σχ : Και να μην ξεχνάμε βέβαια ποιος ήταν ο ¨Ιούδας¨ σε αυτή την ιστορία ε ; Η κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό τον κ. Πάγκαλο… Τότε βέβαια επειδή οι …πιστωτικές μας κάρτες είχαν μεγάλο όριο (…) δεν μας ένοιαξε και τόσο και τους επανεκλέξαμε. Κι όμως θα έπρεπε να αντιληφθούμε πως όταν κάποιοι είναι ικανοί για κάτι τόσο πρόστυχο, όπως η παράδοση ενός εθνικού ηγέτη στους διώκτες του, δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας.

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ

Next Article

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

id, ante. dictum ut mattis amet,