Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OΤΖΑΛΑΝ : ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

No Comments Share:

Αμπντουλλάχ Οτζαλάν : Να σταματήσουν τις απεργίες πείνας

Ο αδερφός του Κούρδου Λαϊκού Ηγέτη Αμπντουλλάχ Οτζαλάν ο Μεχμέτ Οτζαλάν πήγε στο νησί Ίμραλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο Μεχμέτ Οτζαλάν, ο Αμπντουλλάχ Οτζαλάν είπε πως ¨Χωρίς κανένα δισταγμό, το συντομότερο να σταματήσουν τις απεργίες πείνας¨.

Σύμφωνα με την είδηση του DİHA, ο αδερφός του Κούρδου Λαϊκού Ηγέτη Αμπντουλλάχ Οτζαλάν ο Μεχμέτ Οτζαλάν πήγε στο νησί Ίμραλι και συναντήθηκε με τον Αμπντουλλάχ Οτζαλάν.

Ο Οτζαλάν κατά την επιστροφή του από το νησί παρείχε αυτές τις πληροφορίες σχετικά με την συνάντηση : ¨Πραγματοποίησα σήμερα μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με τον αδερφό μου τον κύριο Αμπντουλλάχ Οτζαλάν. Μου ζήτησε να μεταδώσω την έκκληση του σχετικά με τους απεργούς πείνας. Η έκκληση του αδερφού μου έχει ως εξής : «Αυτοί οι οποίοι εισήλθαν σε απεργία πείνας ανέλαβαν πάνω τους την δουλειά και τις ευθύνες για αυτά που έπρεπε να κάνουν οι έξω. Οι ευρισκόμενοι έξω να μην φορτώνουν τα δικά τους καθήκοντα και αρμοδιότητες σε αυτούς που είναι μέσα σε δύσκολες συνθήκες, μέσα στα 4 ντουβάρια. Σε γενικές γραμμές η απεργία πείνας δεν είναι σωστή, και αν είναι να γίνει απεργία πείνας, αυτή πρέπει να γίνει από τους έξω κι όχι από τους μέσα. Η διαμαρτυρία απεργία πείνας είναι πολύ σημαντική. Η διαμαρτυρία αυτή πήρε την θέση της και έφτασε στον στόχο της. Χωρίς κανένα δισταγμό, το συντομότερο να σταματήσουν τις απεργίες πείνας. Χαιρετίζω από εδώ έναν έναν τους απεργούς πείνας, ιδιαίτερα αυτούς της πρώτης και δεύτερης ομάδας¨.

 Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 17/11/2012

Previous Article

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΛΙΤ….

Next Article

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΑΛΤΑΪ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *