Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ

0 σχόλια Share:

Απόφαση βόμβα από τους δικηγόρους του Οτζαλάν…Όλοι μαζί…1ocalanacukat Οι δικηγόροι του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν στους οποίους 4 χρόνια τώρα δεν τους επιτρέπεται να δούνε τον πελάτη τους με δικαιολογίες του τύπου ¨ο καιρός δεν είναι καλός¨ ή ¨το πλοίο είναι χαλασμένο¨, θα πάνε στις 27 Ιουλίου στο Γκέμλικ. Εκεί το νομικό γραφείο Asrın που ασχολείται με την υπόθεση του Οτζαλάν μαζί με δικηγόρους από τον σύλλογο νομικών Özgürlükçü Hukukçular και από τον σύλλογο νομικών Μεσοποταμία του Ντιγιαρμπακίρ, θα υποβάλλουν προς την εισαγγελία αίτημα να συναντήσουν τον Οτζαλάν. Σε περίπτωση που το αίτημα τους δεν γίνει δεκτό, θα προβούν σε ανακοίνωση τύπου στο Γκέμλικ.

Σύμφωνα με το κείμενο του Ισμαήλ Σαϊμάζ από την εφημερίδα Ραντικάλ, από τις 27/7/2011 και μετά δεν επετράπη στους δικηγόρους να συναντήσουν τον Οτζαλάν. Την ίδια χρονιά στις 22/11 όλοι οι δικηγόροι που συναντούσαν τον Οτζαλάν προφυλακίστηκαν στα πλαίσια της υπόθεσης KCK.  Aπό τότε μέχρι τις 31/12/2011 43 αιτήματα για συνάντηση απορρίφθηκαν. Και ως δικαιολογία προβλήθηκε στις 19 φορές ο άσχημος καιρός, στις 22 το χαλασμένο πλοίο και στην μία  η γιορτή του Μπαϊραμιού. Στο διάστημα αυτό υπήρξε μόνο μια συνάντηση του Οτζαλάν με την οικογένεια του.

Το 2012 υποβλήθηκαν 104 αιτήματα και όλα απορρίφθηκαν. 73 απορρίψεις λόγω βλάβης του πλοίου, 14 λόγω καιρού, 16 λόγω ανάκλησης του πλοίου για επισκευή και μία λόγω της αργίας του μπαϊραμιού.

……………….

……………….

Εφ. Ταράφ 16/7/2015

Previous Article

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ !

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elementum dictum at Praesent accumsan fringilla ut ut velit,