Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

6Η ΝΕΚΡΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΚΚ ΑΜΠΝΤΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ

No Comments Share:

Γυναίκα κρατούμενη στο Σακράν τερμάτισε την ζωή της διαμαρτυρόμενη για την απομόνωση

ΣΜΥΡΝΗ- Η Γιοντζά Ακιντζί που έκανε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενη για την εφαρμοζόμενη στον Οτζαλάν απομόνωση, στις 29 Μαρτίου αποπειράθηκε να τερματίσει την ζωή της. Βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σήμερα πέθανε.

Η επί 4 έτη κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές Σακράν με την κατηγορία ¨μέλους παράνομης οργάνωσης ¨Γιοντζά Ακιντζί, στις 29 Μαρτίου διαμαρτυρόμενη για την απομόνωση που επιβάλλεται στον ηγέτη του ΠΚΚ Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, έκανε απόπειρα να τερματίσει την ζωή της. Η Ακιντζί η οποία ήδη από τις 1 Μαρτίου έκαμνε απεργία πείνας για το ίδιο θέμα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τσίγλι βαριά τραυματισμένη και εκεί πέθανε. Νοσηλευόταν στην εντατική. Έγινε γνωστό πως πέθανε σήμερα μετά το μεσημέρι.

……………..

H Mεντιά Τσινάρ (24) στις 25 Μαρτίου στις φυλακές τύπου Ε στο Μάρντιν, ο Ζουλκούφ Γκεζέν (33) στις 17 Μαρτίου στις φυλακές Νο 2 τύπου F στο Τεκίρνταγ, η Αϊτέν Μπετσέτ (24) στις 23 Μαρτίου στις κλειστές γυναικείες φυλακές  Γκέμπζε και η Ζεχρά Σαλάμ (23) στις 24 Μαρτίου στις φυλακές τύπου L στο Ολτού, πέθαναν διαμαρτυρόμενες για την εφαρμοζόμενη απομόνωση.

Επίσης στις 22 Μαρτίου πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Ουγούρ Σακάρ ο οποίος στις 20 Φεβρουαρίου είχε αυτοπυρποληθεί μπροστά στο δικαστήριο του Κρέφελντ στην Γερμανία.

. http://mezopotamyaajansi.com/tum-haberler/content/view/52824

1/4/2019

Previous Article

ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥΣ: ΠΡΩΤΑ ΑΚΥΡΩΣΑΝ 2.500 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ…

Next Article

Επιβεβαίωση από το Πεντάγωνο: Σταμάτησε η μεταφορά εξοπλισμού του F-35 στην Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *