Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Για χρόνια έκρυβαν την σορό του αντάρτη κι εντέλει την έστειλαν με ταχυδρομείο !….

0 σχόλια Share:

Η σορός στάλθηκε με ταχυδρομείο

Ο σορός του Αγίτ Ιπέκ που σκοτώθηκε σε σύγκρουση στο Ντέρσιμ, στάλθηκε από την εισαγγελία του Ντιγιαρμπακίρ με το ταχυδρομείο.

Η σορός του αντάρτη Αγίτ Ιπέκ που σκοτώθηκε στις 23/5/2017  στον λόφο Χελασόρ του νομού Ντέρσιμ, παρά τις προσπάθειες της οικογένειας δεν της είχε παραδοθεί.

Ενώ όμως ενημέρωσαν την οικογένεια του πως δεν υπήρχε η σορός, τον Μάιο του 2019 έμαθαν πως υπάρχει η σορός του Ιπέκ. Μετά από αυτό πήγαν στην πόλη κι έδωσαν δείγμα  DNA. Από τις εξετάσεις που έγιναν εντοπίστηκε πως η σορός ανήκε στον Ιπέκ.

Η εισαγγελία του Τούντζελι που είχε παραλάβει την σορό από την ιατροδικαστική Κωνσταντινούπολης, την έστειλε με ταχυδρομείο στην εισαγγελία του Ντιγιαρμπακίρ, όπου κατοικεί η οικογένεια του Ιπέκ. Στις 2 Μαρτίου η σορός δόθηκε στο ταχυδρομείο και σήμερα 5/4 η οικογένεια κλήθηκε στο ταχυδρομείο στην περιοχή Μπαγλάρ και παρέλαβε την σορό.

Η οικογένεια Ιπεκ ξεκίνησε για το Ελμάμπαχτσέ του νομού Μάρντιν για την ταφή του παιδιού τους.

http://mezopotamyaajansi22.com/tum-haberler/content/view/92641

10/4/2020

Σχ : Αυτοί που φέρονται έτσι στους νεκρούς Τούρκους πολίτες έρχονται και θέλουν να μας δώσουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τα σύνορα μας…

Previous Article

Το τουρκοκρατούμενο Ιντλίμπ !

Next Article

Νέος δρακόντειος νόμος για τα σόσιαλ μίντια…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *