Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τρομερό χτύπημα στον τουρκικό στρατό : 79 νεκροί στρατιώτες !

0 σχόλια Share:

Δυνατό χτύπημα στον κατοχικό τουρκικό στρατό: σκοτώθηκαν 79 Τούρκοι στρατιώτες

.Αντάρτες των HPG/YJA στην περιοχή του Ντογουμπαγιαζιτ του νομού Αγρι, κατέστρεψαν δύο λεωφορεία του τουρκικού στρατού και ένα θωρακισμένο όχημα τύπου Κόμπρα ενώ χτυπήθηκε ακόμη ένα λεωφορείο. Εντοπίστηκε που σκοτώθηκαν 79 Τούρκοι στρατιώτες.
Το Κέντρο Τύπου του HPG σχετικά με την δράση στο Ντογουμπαγιαζιτ, κοινοποίησε τις εξής λεπτομέρειες :

“Στις 2/3 και ώρα 08:50 και στην περιοχή ανάμεσα στο Ντογουμπαγιαζιτ και στο χωριό Γκουρμπουλακ, οι δυνάμεις μας εκτέλεσαν μία επαναστατική επιχείρηση ενάντια σε ένα στρατιωτικό κομβόι οχημάτων του κατοχικού τουρκικού στρατού. Το κομβόι που αποτελούνταν από τρία λεωφορεία και ένα θωρακισμένο όχημα τύπου Cobra δέχθηκε πυκνά πυρά από κοντινή απόσταση και σε αυτή τη δράση καταστράφηκαν δύο λεωφορεία, το θωρακισμένο όχημα, ενώ χτυπήθηκε και το άλλο λεωφορείο. Στρατιωτική μονάδα που προσπάθησε να επέμβει στο περιστατικό έγινε επίσης στόχος των δυνάμεών μας με την τακτική του σαμποτάζ.

Ως αποτέλεσμα αυτής της επαναστατικής επιχείρησης σκοτώθηκαν συνολικά 79 στρατιώτες. Μετά από την δράση οι κατοχικές δυνάμεις με δεκάδες ασθενοφόρα απομάκρυναν από την περιοχή νεκρούς και τραυματίες. Η μονάδα μας που πραγματοποίησε αυτή τη δράση επέστρεψε ασφαλής στην περιοχή της βάσης της”.

Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων 9/3/2020

https://anfturkce.com/kurdIstan/Isgalci-tc-ordusuna-agir-darbe-79-tuerk-askeri-oelduerueldue-138096

Σχ : Σχετικό είναι και το παρακάτω δημοσίευμα στο οποίο ο Κούρδος δημοσιογράφος λέει πως ο τουρκικός στρατός κρύβει τις απώλειες του και δείχνει εικόνες που δημοσίευσε ο τουρκικός στρατός κατά την μέρα του χτυπήματος.

 

Previous Article

ΓΓ του ΝΑΤΟ: ¨Οι σύμμαχοι είναι  επίσης έτοιμοι να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Τουρκία¨ -Bίντεο

Next Article

Ύψωμα 731 – Οι σύγχρονες Θερμοπύλες -Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *