Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

0 σχόλια Share:

Εφ. Χουριέτ 20-9-2011

Το κέντρο της Άγκυρας μετατράπηκε σε κόλαση

Έκρηξη συνέβη επί της λεωφόρου Κουμρουλάρ της Άγκυρας μπροστά στο επαρχείο Τσάνκαγιας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για δύο νεκρούς. Ο υπεύθυνος όμως για θέματα τρομοκρατίας αντιπρόεδρος Μπεσίρ Αταλάι ανέφερε πως δεν υπάρχουν απώλειες ζωών. Λόγω της έκρηξης τραυματίστηκαν πολλά άτομα, τρεις εκ των οποίων σοβαρά. Ο αντιπρόεδρος Αρίντς ανέφερε πως η έκρηξη προήλθε από βόμβα. Σχετικά με την έκρηξη συνελήφθη στην περιοχή μια γυναίκα ως ύποπτη. Ανακοινώθηκε πως η γυναίκα είχε φωνάξει σύνθημα. 

Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλο πανικό, ενώ στον χώρο έφτασαν πολλά ασθενοφόρα.

Από την μεγάλη έκρηξη έγινε γνωστό πως κάηκαν ένα μινιμπάς και 6 αυτοκίνητα. Έφτασε επιτόπου ο αστυνομικός διευθυντής Άγκυρας, ενώ αστυνομικές δυνάμεις σχημάτισαν κλοιό στον χώρο του περιστατικού. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν πολλά άτομα και υπήρχε η φήμη πως 2 σκοτώθηκαν, αλλά αυτό διαψεύστηκε από τον αντιπρόεδρο Μπεσίρ Αταλάι που ερεύνησε την περιοχή.Ο Αταλάι ανακοίνωσε πως υπάρχουν 15 τραυματίες, 5 εξ των οποίων εγχειρίστηκαν.

Την ώρα που έγινε η έκρηξη κοντά στο δημοτικό Ναμίκ Κεμάλ, οι μαθητές έκαναν μάθημα. Κατά το διάλλειμα μετά την έκρηξη το σχολείο σχόλασε.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η έκρηξη προήλθε από βόμβα. Η περιοχή εκκενώνεται μήπως και υπάρχει κι άλλη βόμβα. Ειδικοί στις βόμβες έχουν αρχίσει τις εργασίες τους στην περιοχή. Ειδικά σκυλιά εκπαιδευμένα στις βόμβες ερεύνησαν οχήματα.

………………..

…………………

Σχόλιο : Περισσότερες φωτογραφίες στην διεύθυνση

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=50454&rid=2

 

Previous Article

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Next Article

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΤΟΥΡΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *