Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

18 ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

0 σχόλια Share:

Η φωτιά περισσότερο από όλους έκαψε αυτή την οικογένεια… Από μια μόνο οικογένεια 18 πτώματα !

1ANK24

Αποκαλύφθηκε πως στην μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της Δημοκρατίας, από μια και μόνο οικογένεια από το Σίιρτ πέθαναν 18 άτομα. Η Χουλιά Ουνάλ που θα γυρνούσε βόλτα στην Άγκυρα με τους συγγενείς της , τώρα τηρεί πένθος για εκείνους.

Σύμφωνα με το κείμενο της Γκαμζέ Κολτζού από την εφημερίδα Χουριέτ, συνεχίζεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία η διαδικασία αναγνώρισης από τις πονεμένες οικογένειες.  Γίνονται εργασίες ταυτοποίησης με λήψη δειγμάτων DNA από τις οικογένειες που είχαν απώλειες. Μια από τις πονεμένες περιπτώσεις που συνεχίζουν εκεί την αναμονή τους είναι και αυτή της 26 ετών Χουλιά Ουνάλ, που έχασε 18 μέλη από την οικογένεια της που είχαν πάει στην συγκέντρωση ειρήνης στην Άγκυρα. Η Ουνάλ ανέφερε πως από την μέρα που συνέβη η έκρηξη ως σήμερα, έχει στείλει ήδη 15 σορούς συγγενών της στις πόλεις τους και συνεχίζει να περιμένει για άλλες τρεις. Η Ουνάλ αναφέρει πως λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη κατέβηκε από το λεωφορείο και άρχισε να κατευθύνεται προς τον σταθμό των τρένων :

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ

¨Έχω ένα παιδί επτά ετών. Πάντοτε τον πάω στις πορείες μαζί μου. Το Σάββατο για πρώτη φορά επειδή είχα αργήσει, αποφάσισα να τον αφήσω σε μια φίλη μου και να πάω μόνη μου. Στο μεταξύ οι συγγενείς μου που είχαν έρθει από το Σίιρτ, συνεχώς μου τηλεφωνούσαν και μου έλεγαν που βρισκόταν. Πέντε λεπτά καθυστέρησα. Κατέβηκα από το λεωφορείο, έκανα λίγα βήματα και τότε συνέβη η έκρηξη. Το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας μου ήταν εκεί. Άρχισα να τρέχω προς τις φλόγες. Έτρεξα προς εκεί που είχαν πει ότι βρισκόταν και είδα τα ξαδέρφια μου. Δεν βρίσκω λέξεις να σας περιγράψω εκείνες τις στιγμές της φρίκης. Νοιώθεις την απελπισία μέχρι τον μυελό των οστών σου.

Αφού συνήλθαμε έτρεξα στο νοσοκομείο. 4 μέρες τώρα βρίσκομαι στην ιατροδικαστική. Χάσαμε 18 μέλη από την οικογένεια μου. Οι εργασίες για την ταυτοποίηση τριών ακόμη μελών της οικογένειας μου συνεχίζονται. Τους 15 τους παρέλαβα και τους έστειλα στα μέρη τους. Μετά από την διαδήλωση θα τους έκανα βόλτα στην Άγκυρα που δεν είχαν δει ποτέ και τώρα στέλνω τις σορούς τους.

……………

Έφ. Ταράφ 14/10/2015

 

Previous Article

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΝ

Next Article

H ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ LIVE…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *