Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 16ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΣΤΟ ΝΤΙΑΡΜΠΑΚΙΡ

No Comments Share:

H εκτέλεση από την αστυνομία στο Ντιγιαρμπακίρ καταγράφηκε σε κάμερα

656356f4_o (1) be48eb3b_o

Η εκτέλεση του 16χρονου Καντρί Τσακμάκ στην πόλη Σουρ του νομού Ντιγιαρμπακίρ καταγράφηκε σε κάμερα επιχείρησης. Η αστυνομία μάζεψε τα βίντεο από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες χτες το βράδυ η αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση στην περιοχή Παλιό Γιαούρτι της Σουρ. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης παιδί ονόματι Καντρί Τσακμάκ, σκοτώθηκε όταν πυροβολήθηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι και μια στο στήθος.Η σωρός του Τσακμάκ μετά από μακρά αναμονή στο χώρο του επεισοδίου, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου. Ενώ διαρκούσε η νεκροψία, μίλησε στο ANF η θεία του Καντρί Τσακμάκ η Νουρτέν Τσαγίρ, η οποία είπε πως υπάρχουν μάρτυρες πως η αστυνομία εκτέλεσε τον ανιψιό της.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε πως κάμερες των επιχειρήσεων στο σημείο του περιστατικού ήταν ανοιχτές και κατέγραψαν το περιστατικό. Μετά από το περιστατικό η αστυνομία κατέσχεσε τα βίντεο από τις κάμερες που κατέγραψαν το περιστατικό.

Κουρδικό πρακτορείο Φιράτ  18/12/2014

Σχ : Η τουρκική αστυνομία δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο υποστηρίζοντας πως διακρίνεται ο θανών να πυροβολεί. Αλήθεια ή ψέματα δεν ξέρουμε …

Previous Article

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Next Article

ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤ (ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *