Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΥΡΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ

No Comments Share:

Ένοπλη επίθεση σε αστυνομικούς στο Ντιγιαρμπακίρ

627_7a333

Αστυνομικοί που μετέβησαν σε περιοχή του Ντιαρμπακίρ για να διαλύσουν ομάδα που πετούσε μολότοφ και πυροτεχνήματα σε οχήματα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο άτομα τα οποία φορώντας μάσκες τους πυροβόλησαν με αυτόματα όπλα.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν και υπήρξε μια σύντομη σύγκρουση. Στην επίθεση δεν υπήρξε νεκρός ή τραυματίας ενώ μετά άρχισε μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψη των δύο ατόμων που διέφυγαν.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 22.30 στην περιοχή Φίσκαγια του Ντιγιαρμπακίρ. Αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν επί της οδού πανεπιστημίου Ντίτζλε, καθώς δέχτηκαν καταγγελία πως κάποια άτομα πετούσαν μολότοφ και πυροτεχνήματα σε οχήματα που περνούσαν. Η ομάδα εκείνη βλέποντας τους αστυνομικούς άρχισε να φεύγει στους γύρω δρόμους και οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν. Κατά την διάρκεια του κυνηγητού οι αστυνομικοί είδαν δύο άτομα με μάσκες στο πρόσωπο και τυφέκια στα χέρια τους προειδοποίησαν φωνάζοντας ¨στοπ¨. Τα δύο ένοπλα άτομα πυροβόλησαν και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν. Στην σύντομη σύγκρουση δεν υπήρξε κάποια απώλεια, και μετά οι επιτιθέντες εξαφανίστηκαν.

Μετά την επίθεση μεταφέρθηκαν επί τόπου πολλοί αστυνομικοί μεταξύ των οποίων και ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Η περιοχή τέθηκε σε κλοιό, ενώ εντοπίστηκε πως οι δράστες διέφυγαν σε δασώδη περιοχή προς την ακτή του ποταμού Ντίτζλε. Στην περιοχή άρχισαν έρευνες με την χρήση θερμικών καμερών.

……………

Εφ. Χουριέτ 19/7/2013

Previous Article

ΤΡΙΑ ΙΦΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΒΟΪ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Next Article

AΡMENIKOI ΤΑΦΟΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΜ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.