Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ…

No Comments Share:

Τι δουλειά έχουν στο Χατάι τα αγγλικά ασθενοφόρα ;

Το σχέδια για την Συρία που τρέχει η κυβέρνηση του ΑΚΠ μαζί με τον δυτικό ιμπεριαλισμό, συνεχίζεται μέσω του Χατάι. Κάποιες φωτογραφίες που εμφανίστηκαν δείχνουν πως αυτό πάει παραπέρα.

Τις προηγούμενες μέρες ο νομάρχης του Χατάι Τζελαλετίν Λεκεσίζ οργάνωσε συνέντευξη τύπου για να απαντήσει σχετικά με τους ισχυρισμούς για το τι γίνεται στην πόλη. Σε αυτή την συνέντευξη τέθηκε και το θέμα μεταφοράς όπλων και διάφορων πυρομαχικών από το Χατάι προς την Συρία, και ο Λεκεσίζ είπε ότι αυτό είναι αναληθές .

……………..

Όσο όμως και αν ο νομάρχης διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς θα χρειαστεί ακόμη μια συνέντευξη τύπου, γιατί δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία που τον διαψεύδει. Από αυτή την φωτογραφία γίνεται αντιληπτό πως στο Χακκάρι δεν δραστηριοποιούνται ασθενοφόρα μόνο του τουρκικού κράτους. Διότι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, στην νέα Βιομηχανική Περιοχή του Χατάι, φωτογραφήθηκαν δύο ασθενοφόρα με αγγλικές πινακίδες. Με ποιούς σκοπούς άραγε βρίσκονται στο Χατάι αυτά τα ασθενοφόρα ; Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως αυτά τα ασθενοφόρα της Αγγλίας μεταφέρουν όπλα στην Συρία μέσα από το έδαφος της Τουρκίας. Μάλιστα κάποιοι λένε πως είδαν μέσα σε αυτά τα ασθενοφόρα και ένοπλα άτομα. Πολίτες του Χατάι με τους οποίους συνομιλήσαμε ανέφεραν πως τον τελευταίο καιρό υπάρχει στην πόλη έλλειψη ασθενοφόρων. Αποτελεί λοιπόν θέμα το που και με ποιον σκοπό απασχολούνται τα ασθενοφόρα, που μέχρι τώρα αρκούσαν.

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 8/9/2012

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΥΛΑΛΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Next Article

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *