Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ: ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΖΑΝΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ

1 Comment Share:

 

Ταξίδι στο Κερκούκ από τις Εστίες Alperen(σχ: Γκρίζοι Λύκοι) : Μεταβαίνουμε με μια μονάδα εμπροσθοφυλακής μας 200 ατόμων

Οι Εστίες Alperen ανακοίνωσαν πως μετά από τις 5/10 θα μεταβούνε με μια ομάδα 300 ατόμων για να πάνε στο Κερκούκ το οποίο πρόσθεσε στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία η Περιφερειακή Κυβέρνηση του Κουρδιστάν.

Ο Κιουρσάτ Μιτζάν-πρόεδρος του παραρτήματος Κωνσταντινούπολης των Εστιών αυτών, δήλωσε πως το δημοψήφισμα αποτελεί παραβίαση των διεθνών συμφωνιών και του ιρακινού συντάγματος..

Ο Μιτζάν κατηγόρησε αρχικά τα Ηνωμένα ΄Έθνη και τους διεθνείς οργανισμούς για ασαφή θέση και συνέχισε λέγοντας : Είναι σαφές πως ήδη χαράχτηκε ο δήθεν χάρτης αυτού του επιδιωκόμενου να ιδρυθεί δεύτερου σιωνιστικού κράτους. Αυτό συνιστά μια μεγάλη απειλή και για την πατρίδα μας και για τους Τουρκμένους, η περιοχή εκεί 1000 χρόνια τώρα είναι πατροπαράδοτα εδάφη μας. Οι ομογενείς μας και συγγενείς μας που βρίσκονται εκεί, είναι αντιμέτωποι με σχέδια για μεγάλη γενοκτονία και σφαγές σε βάρος τους. Δεν υπάρχει καμμία εγγύηση για την ζωή και την περιουσία των Τουρκμένων αδερφών μας¨.

Ο Μιτζάν ανέφερε πως για να εκπληρώσουν το  καθήκον τους έναντι των ομογενών και συγγενών θα πάνε στο Κερκούκ και πρόσθεσε: ¨Για να βρεθούμε στην πράξη δίπλα στους αδελφούς μας, μια μονάδα εμπροσθοφυλακής μας 200 ατόμων θα αναχωρήσουμε για Κερκούκ στις 5/10. Με την βοήθεια του Θεού, με την ψυχή μας και την περιουσία μας θα συνεχίσουμε μαζί με τους αδελφούς μας τον αγώνα μας και θα δείξουμε στον Μπαρζανί την δύναμη του Τούρκου¨.

…………………..

Alperenler Kerkük yolcusu: 200 kişilik öncü birliğimizle gidiyoruz

28/9/2017

Σχ: Δεν αντιλαμβανόμαστε πως ακριβώς θα μεταβούνε στο Κερκούκ. Περιμένουν πως θα τους αφήσουν να μπούνε από τα σύνορα; Ή θα πηδήξουν με αλεξίπτωτο;

Previous Article

ΜΠΙΛΑΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ;¨

Next Article

ΩΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *