Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Μου τηλεφώνησε η γερμανική αστυνομία και μου είπε πως το όνομα μου είναι σε λίστα δολοφονιών¨

No Comments Share:

Το ανακοίνωσε ο Χασίπ Καπλάν-πρώην βουλευτής του HDP από τα σοσιάλ μίντια : ” Μου τηλεφώνησε η γερμανική αστυνομία και μου είπε πως ” Το όνομα σας είναι σε λίστα δολοφονιών¨”.
…….
Ένας ακόμη ισχυρισμός εμφανίστηκε στις αναφορές σχετικά με τις λίστες εκτελέσεων αντιπολιτευόμενων δημοσιογράφων, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και πολιτικών. Ο πρώην βουλευτής Σιρνάκ του κόμματος HDP Χασίπ Καπλάν που ζει στην Γερμανία, ανακοίνωσε πως τον προειδοποίησε η γερμανική αστυνομία. Ο Καπλάν σε ανάρτηση που έκανε στο Τουιττερ, ανέφερε τα εξής : “Μου τηλεφώνησε η γερμανική αστυνομία και μου είπε πως το όνομα σας είναι σε λίστα δολοφονιών¨. Μα πραγματικά επί 40 χρόνια βαδίζω, δεν είμαι καινούργιος…!”

Η γερμανική αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες προειδοποίησε σχετικά με την ασφάλεια του και τον Τζελάλ Μπασλανγκίτς-διευθυντή ειδήσεων της ιστοσελίδας Arti Gercek. Ο Μπασλανγκίτς δήλωσε :”Γνωρίζαμε πως υπήρχε μία λίστα δολοφονιών¨με 21 ονόματα. Αργότερα δημοσιεύτηκε και μία πληροφορία πως υπάρχει μία ακόμη λίστα με 43 ονόματα αλλά δεν ήταν γνωστό ποια ονόματα περιλαμβανόταν σε εκείνη τη λίστα. Η γερμανική αστυνομία ήρθε στο σπίτι μου και μου μίλησε για μία τρίτη λίστα με αντιπολιτευόμενους τον Ερντογάν που ζουν στο εξωτερικό, μία λίστα 55 ατόμων στην οποία υπάρχει και το όνομά μου”.

Από την άλλη μεριά ο δημοσιογράφος Ερκ Ατζατέρ, που υπέστη επίθεση στις 7 Ιουλίου ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να δέχεται απειλές.

https://bizimtv.com.tr/politika/eski-hdp-milletvekili-hasip-kaplan-sosyal-medya-hesabindan-duyurdu-alman-polisi-50109h

27/7/2021

 

Previous Article

456 (!) λαθρομετανάστες ¨έσωσε¨ το τουρκικό λιμενικό…

Next Article

Ρουκέτα κατά Τούρκων στρατιωτικών- αναφορές για 5 νεκρούς – βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *