Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ

No Comments Share:

Ιμίρ : Στο Σιρνάκ  δεν κέρδισε το ΑΚΡ, από την κάλπη βγήκε η ¨κρατική ασφάλεια¨

ΣΙΡΝΑΚ- Στον κεντρικό δήμο του Σιρνάκ, στο Ουλούντερε και στην Μπεϊτουσεμπάπ όπου μεταφέρθηκαν για να ψηφίσουν στρατιώτες όσοι και οι ψηφοφόροι, οι δήμοι πέρασαν στο ΑΚΡ. Η βουλευτής του HDP Νουράν Ιμίρ  μιλώντας για τους χιλιάδες αυτούς ψηφοφόρους που μεταφέρθηκαν αεροπορικώς και μετά με θωρακισμένα οχήματα, είπε πως ¨Το ΑΚΡ δεν κέρδισε στο Μποτάν. Από την κάλπη βγήκε κρατική ασφάλεια¨.

Σχεδόν ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων που συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ σε κεντρικό Σιρνάκ και σε δήμους και κοινότητες του νομού. Έτσι το κεντρικό Σιρνάκ, η Μπεϊτουσσεμπάπ, το Γκιουτσλουκονάκ και το Ουλούντερε κερδίζουν οι υποψήφιοι του ΑΚΡ, ενώ τις Τζίζρε, Ιντίλ και Σιλόπι κέρδισαν οι αναπληρωτές υποψήφιοι του HDP.

ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟ HDP ΕΠΑΣΕ ΡΕΚΟΡ 

Το HDP σε 3 από τις  περιοχές όπου κατά την διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας υπήρξαν οι μεγαλύτερες συγκρούσεις και βιώθηκαν οι μεγαλύτεροι πόνοι, έφτασε σε ποσοστό πάνω από 70%. Ενώ στον κεντρικό δήμο, στην Μπεϊτουσσεμπάπ και στο Ουλούντερε που κέρδισε το ΑΚΡ, προεκλογικά με τρόπο ακατάλληλο μεταφέρθηκαν χιλιάδες στρατιώτες, πολιτοφύλακες και αστυνομικοί.

………..

Στο κέντρο της πόλης Σιρνάκ, ενώ βάσει των εκλογικών καταλόγων για τις εκλογές της 24/6/2018 βρισκόταν 32.259 ψηφοφόροι, τώρα οι ψηφοφόροι έφτασαν τους 40.000

………..

Η Νουράν Ιμίρ είπε: Στις εκλογές αυτές τα ΑΚΡ και ΜΗΡ για ν συνεχίσουν την φασιστική τους διακυβέρνηση έκαναν μια σοβαρή χειραγώγηση. Το είπαμε και πριν από τις εκλογές και το λέμε σε κάθε ευκαιρία. Στο Σιρνάκ μετέφεραν αστυνομικούς και στρατιώτες ίσους με τους πολίτες. Πρώτα κατέστρεψαν την πόλη μας, την εκκένωσαν και μετά την γέμισαν με αστυνομικούς και στρατιώτες. Στην πραγματικότητα έκαναν δημογραφική αλλαγή. Τώρα βλέπουμε τις συνέπειες αυτού¨

………………..

http://mezopotamyaajansi.com/tum-haberler/content/view/52750

1/4/2019

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡ: ¨ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΣΕΝΓΙΟΥΡΤ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ , ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΚΚΑ¨!

Next Article

ΤΟ CHP ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΑNΤΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *