Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΛΥΧΤΑΝΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΑ ΟΙ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ

No Comments Share:

Απειλή για δολοφονίες προς το HDP από συμπολιτευόμενο δημοσιογράφο !  ¨Μην ξεχνάτε τα λευκά Toros¨

turan

Ο γνωστός για την στήριξη του στην κυβέρνηση του ΑΚΡ δημοσιογράφος Ομέρ Τουράν υπενθυμίζοντας τα ¨λευκά Toros¨-αυτοκίνητα που είχαν ταυτισθεί με τις δολοφονίες αγνώστων δραστών στη δεκαετία του 1990 έγραψε : ¨Μπορεί η σειρά παραγωγής των λευκών Toros της Ρενό να σταμάτησε αλλά κατά την άποψη μου και η σειρά πικάπ της Τογιότα μπορεί εύκολα να καλύψει αυτό το κενό¨

Μεγάλες ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε το μήνυμα του Τουράν. Ο Ομέρ Τουράν απείλησε το HDP με τα ¨λευκά Toros¨

Σύμφωνα με την είδηση που δημοσιεύτηκε στο Oda Tv ο Ομέρ Τουράν απείλησε το HDP, υπενθυμίζοντας αυτού του τύπου τα αυτοκίνητα που είχαν χρησιμοποιηθεί σε εκατοντάδες δολοφονίες αγνώστων δραστών (σχ. μεταφρ : δολοφονίες που συνήθως γινόταν από την μυστική στρατιωτική μονάδα JITEM) και προσθέτοντας πως τώρα στην θέση εκείνων των οχημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθούν άλλα οχήματα.

Ο Ομέρ Τουράν έγραψε τα εξής :

¨Το HDP είναι μια τρομοκρατική οργάνωση με νόμιμο προσωπείο. Όχι απλά δεν πρέπει να γίνει κανένας συνασπισμός μαζί τους αλλά το κόμμα και η ηγεσία του πρέπει να έχουν μια διαχείριση τρομοκρατικής οργάνωσης. Ο Silho (σχ : παρατσούκλι του Σελαχαττίν Ντεμιρτάς) που βγαίνει στις οθόνες και λέει τραγούδια και φλυαρεί για ειρήνη σαν χίπης, είναι ένας δολοφόνος με ματωμένα χέρια. Στα χέρια του υπάρχει το αίμα του Γιασίν Μπορού και αμέτρητων άλλων θυμάτων. Σήμερα αυτή τη στιγμή οι τρομοκράτες του HDP σκοτώνουν μουσουλμάνους στους δρόμους του Ντιγιαρμπακίρ. Μπορεί η σειρά παραγωγής των λευκών Toros της Ρενό να σταμάτησε αλλά κατά την άποψη μου και η σειρά πικάπ της Τογιότα μπορεί εύκολα να καλύψει αυτό το κενό.

Εφ. Ταράφ  9/6/2015  

Previous Article

XATIM ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Next Article

ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *