Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

0 σχόλια Share:

Εφ. Μιλλιέτ 20-6-2011

 

Παραίτηση δηλητήριο από τον δήμαρχο του ΑΚΠ

 

Ο Φετουλλάχ Μεχμέτογλου δήμαρχος της πόλης Χάζρο και μέλος του ΑΚΠ, ανακοίνωσε ότι μαζί με 9 μέλη του δημοτικού συμβουλίου φεύγουν από το κόμμα ΑΚΠ.

 

Ο Μεχμέτογλου, που ο γιός του απήχθη από το ΠΚΚ δήλωσε πως καθώς δεν μπορεί να υπηρετήσει τον κόσμο παραιτείται από το κόμμα του, και πρόσθεσε πως αν και ο πρωθυπουργός Ερντογάν είχε μιλήσει για το περιστατικό, δεν αναζήτησε τον ίδιο. Ο Μεχμέτογλου ανέφερε : ¨Φυσικά και υπάρχει δυσαρέσκεια. Δεν με πήρε κανείς να με ρωτήσει, ο πρωθυπουργός Ερντογάν σε πολλές ομιλίες του μίλησε για τον γιό μου. Όμως εμένα δεν με αναζήτησε¨. Λέγεται πως ο παραιτηθείς Μεχμέτογλου θα ενταχθεί στο BDP.

Ο Φουάτ Μεχμέτογλου απήχθη στις 25 Μαίου από μέλη του ΠΚΚ και έκτοτε η τύχη του αγνοείται. Ο πατέρας του- Φετουλλάχ Μεχμέτογλου σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το κόμμα ΑΚΠ μαζί με 9 δημοτικούς του συμβούλους. Ο Μεχμέτογλου ανέφερε πως στα 2,5 χρόνια της θητείας του το μόνο που παρέλαβε ήταν ένα όχημα για τα σκουπίδια. Ο Μεχμέτογλου ανέφερε πως εξελέγη δήμαρχος στις 29-3-2009 και είπε τα εξής : ¨ Παραλάβαμε ένα δήμο βυθισμένο στα χρέη με μεγάλα προβλήματα σε θέματα ύδρευσης, αποχέτευσης και καθαριότητας. Δυστυχώς δεν στηριχθήκαμε από το κόμμα ΑΚΠ για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Αφού πήραμε τη Δημαρχία, σχηματίσαμε μια αναφορά σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής μας και αυτήν την αναφορά την παραδώσαμε στον τοπική οργάνωση του ΑΚΠ, στους τοπικούς βουλευτές, στον αντιπρόεδρο του ΑΚΠ και στον πρωθυπουργό. Παρά το ότι στείλαμε πολλές φορές αυτήν την αναφορά δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα. Λόγω αυτής της αναισθησίας που επέδειξε το κυβερνών κόμμα εγώ και οι δημοτικοί μου σύμβουλοι παραιτούμαστε από το κόμμα ΑΚΠ¨

………………

¨Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ¨

Ο δήμαρχος Μεχμέτογλου θύμισε πως έχει 3 γυναίκες, 21 παιδιά, 7 νύφες και 36 εγγόνια και είπε πως ¨Έχω μια οικογένεια με δεσμούς αίματος 1000 ατόμων. Και αυτοί είναι μαζί μου και με στηρίζουν¨.

Σχόλιο : Μάλλον θα έπαιξε και κάποιο ρόλο η απαγωγή του γιού του….

 

 

 

 

 

 

Previous Article

¨ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΡΕΣΕ¨

Next Article

¨ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *