Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ…

No Comments Share:

Στέλεχος του ΑΚΡ Γιασίν Ακτάι : Δεν υπάρχει τραγωδία στο Κομπάνι, συγκρούονται δύο τρομοκρατικές ομάδες

resizedimage_2_2

Την ώρα που η πολιτική του ΑΚΡ κατά του Κομπάνι έλκει αντιδράσεις από όλο τον κόσμο, ο αντιπρόεδρος Εξωτερικών Σχέσεων του ΑΚΡ Γιασίν Ακτάι δηλώνει πως ¨Μα για ποιο λόγο το Κομπάνι έχει καταστεί το πιο σημαντικό θέμα για τον κόσμο ; Πραγματικά αναρωτιέμαι για αυτό¨.

Σύμφωνα με την μετάφραση του Diken, ο Ακτάι μιλώντας στο BBC και ερωτώμενος αν ¨σας ενδιαφέρει η πτώση του Κομπάνι ;¨, απάντησε λέγοντας πως ¨στην πόλη αυτή δεν υπάρχει τραγωδία¨και υποστήριξε τα εξής :

Μα για ποιο λόγο το Κομπάνι έχει καταστεί το πιο σημαντικό θέμα για τον κόσμο ; Πραγματικά αναρωτιέμαι για αυτό, Και η Τουρκία αυτό αναρωτιέται. Στο Κομπάνι σκοτώθηκαν λιγότεροι από 1000 άνθρωποι. Στην Συρία όμως έχουν σκοτωθεί 300.000 άνθρωποι. Πιο είναι πιο σημαντικό ; Εμείς αυτή τη στάση την αμφισβητούμε. Αυτή τη στιγμή 1,5 εκ άνθρωποι έχουν καταφύγει στην Τουρκία. Και η Τουρκία είναι που τραβά το βάσανο για όλους αυτούς, για αυτό κανείς δεν ενδιαφέρεται. Τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο μας ζητούν να επέμβουμε στο Κομπάνι. Για ποιο λόγο ; Μα όλοι οι πολίτες από εκεί, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Τουρκία.

Η Τουρκία διέσωσε όλους τους πολίτες. Τώρα εκεί γίνεται ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο τρομοκρατικές ομάδες. Παρά την καπηλεία των γεγονότων στην Τουρκία από την τρομοκρατική οργάνωση του ΠΚΚ, στο Κομπάνι ή σε άλλη περιοχή αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια τραγωδία. Η πραγματική τραγωδία υπάρχει σε κάθε σημείο της Συρίας¨.

Haber.sol.org 10/10/2014

Σχ : Αλήθεια βρε Γιασίν ποιος χρηματοδότησε, εξόπλισε, εκπαίδευσε και στηρίζει με κάθε τρόπο την ISIS ; Μήπως ο κυρ Ταγίπ ;

Previous Article

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

Next Article

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *