Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Tούρκος υπουργός Αμύνης για Συρία: ¨Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν τα πάντα¨…

No Comments Share:

Ο Ακάρ και οι αρχηγοί στο σημείο μηδέν των συνόρων : “Εδώ δεν έχει τελειώσει κάτι ανά πάσα στιγμή μπορούν να γίνουν τα πάντα”

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Ακαρ μαζί με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου στρατηγό Γκιουλέρ και τον αρχηγό του στρατού ξηράς Ντουντάρ, επιθεώρησαν τις στρατιωτικές μονάδες που βρίσκονται στο σημείο μηδέν των συνόρων. Ο Ακάρ μιλώντας από τον ασύρματο σε στρατιώτες που βρίσκονται στην Τελ Αμπιγιαντ ανέφερε πως “Εδώ δεν έχει τελειώσει κάτι, ανά πάσα στιγμή μπορούν να γίνουν τα πάντα. Ανάλογα πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή”.
……
Ο Ακάρ του φρόντισε η σχετικά με την κατάστασή τους και αυτοί απάντησαν πως “είμαστε έτοιμοι για κάθε αποστολή” “πάντα έτοιμοι” και ” το ηθικό μας είναι πολύ υψηλό’.


……
Ο Ακάρ ανέφερε πως ο μόνος στόχος των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι οι τρομοκράτες και είπε: “Ο μόνος στόχος μας και μοναδικός είναι οι τρομοκράτες. Πότε πέραν των τρομοκρατών δεν αγωνιστήκαμε ενάντια σε εθνικές ομάδες όπως οι Κούρδοι Άραβες, Κελντανι, Αραμαιοι, Ασσύριοι κ.α. ως κράτος της τουρκικής δημοκρατίας δεν μας ενδιέφερε ούτε θα μας ενδιαφέρει ποτέ η εθνική η θρησκευτική καταγωγή κανενός. Εμείς έχουμε έναν στόχο και αυτός είναι οι τρομοκράτες. Εργαζόμαστε για να τους εξουδετερώσουμε. Πότε θα τελειώσει η αντιτρομοκρατική επιχείρηση; Θα συνεχιστεί μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης. Τότε θα δούμε τη χώρα μας και τα σύνορά μας μέσα σε ασφάλεια. ”
……

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201910311040520527-akar-ve-komutanlar-sinirin-sifir-noktasinda-burada-bir-sey-bitmis-degil-her-an-her-sey-olabilir/

31/10/2019

Σχ: Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης της περιοχής είναι η Τουρκία. Όποιος δεν το κατανοεί είτε είναι ανόητος είτε έχει συμφέροντα…

Previous Article

Οι χώρες που έχουν αναγνωρίσει την Αρμενική Γενοκτονία

Next Article

Σχόλια σε φωτογραφίες από την δεξίωση του τουρκικού προξενείου

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *