Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !

No Comments Share:

Απέλαση για τον Ολλανδό ¨διπλωμάτη¨

Αναφέρεται πως απελάθηκε από την Τουρκία Ολλανδός ο οποίος είχε παρουσιαστεί πέρσι ως διπλωμάτης, αλλά στην πραγματικότητα συγκέντρωνε πληροφορίες για τις κουρδικές οργανώσεις στην Τουρκία.

Με βάση την είδηση στην εφημερίδα Βόλξγκραντ της Ολλανδίας, η τουρκική κυβέρνηση απέλασε πράκτορα του οποίου το όνομα παρέμεινε κρυφό, ο οποίος είχε εξουσιοδοτηθεί πριν 6 χρόνια από την Ολλανδική μυστική υπηρεσία. Οι Ολλανδοί διπλωμάτες έκαναν λόγο για ¨κρατικό απόρρητο¨ και αρνήθηκαν να μιλήσουν, ενώ και οι Τούρκοι αξιωματούχοι δεν έδωσαν πληροφορίες. Με βάση αυτά που γράφει η εφημερίδα οι Ολλανδοί διπλωμάτες κράτησαν κρυφό το θέμα της απέλασης για να μην προκληθεί βλάβη στις σχέσεις με την Τουρκία.

Ισχυρισμοί για βοήθεια προς το ΠΚΚ

Η εφημερίδα έγραψε πως η τουρκική κυβέρνηση κατηγόρησε την αντίστοιχη ολλανδική πως ενισχύει έμμεσα μέσω ΜΚΟ το ΠΚΚ. Λέγεται πως ακόμη και σε αναφορές της ολλανδικής μυστικής υπηρεσίας αναφέρεται πως φορείς του ΠΚΚ σε αυτή τη χώρα, βοηθάνε το ΠΚΚ με ρούχα, τρόφιμα και χρήματα.

Εφ. Μιλλιέτ 17-1-2012

Σχόλιο : Αν οι Τούρκοι απέλασαν τον Ολλανδό διπλωμάτη διότι συγκέντρωνε λέει πληροφορίες για τις κουρδικές οργανώσεις, τότε εμείς τι πρέπει να κάνουμε για τον Τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή ; Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή για κάποιον που αποτελεί την εστία των Τούρκων πρακτόρων στην περιοχή ; Τι πρέπει να κάνουμε για κάποιον που αποτελεί την εστία διακίνησης μαύρου χρήματος στην Ελληνική Θράκη ;

Previous Article

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Next Article

ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *