Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αντάρτικο στο κατεχόμενο Άφριν – Σκληρές εικόνες…

0 σχόλια Share:

Απολογισμός 4 ημερών του HRE: Σκοτώθηκαν 10 συμμορίτες

Οι Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Άφριν (HRE), σε απολογισμό των δράσεων 4 ημέρων κατά των συμμοριών του κατοχικού τουρκικού κράτους, αναφέρουν πως σκοτώθηκαν 10 συμμορίτες και τραυματίστηκαν 5 Τούρκοι στρατιώτες.

Ο απολογισμός 4 ημερών του HRE έχει ως εξής :

¨Μεταξύ 11 και 14 Μαρτίου οι δυνάμεις μας εκτέλεσαν αποτελεσματικές δράσεις.

11 MAΡΤΙΟΥ

Οι δυνάμεις μας στο χωριό Νταχλιμπάς της επαρχίας Μπας, εκτέλεσαν ένα αποτελεσματικό σαμποτάζ, στο οποίο σκοτώθηκαν 2 συμμορίτες και τραυματίστηκε 1.

12 MΑΡΤΙΟΥ

Αποτελεσματική δράση πραγματοποιήθηκε κατά του κατοχικού συμμορίτικου στρατού στο χωριό Μπεραντέ της επαρχίας Σεράβα, όπου σκοτώθηκαν 4 συμμορίτες και κατασχέθηκαν 2 τεμάχια ΑΚ-47, 1 τηλέφωνο και  1 ασύρματο τηλέφωνο. Η δράση αυτή ήταν εκδίκηση για τον μάρτυρα Ζινάρ Αμέντ.

13 MAΡΤΙΟΥ

Οι δυνάμεις μας κοντά στο χωριό Μεργεμίζ της επαρχίας Σερά, πραγματοποίησαν δράση-επίθεση κατά των εισβολέων συμμοριτών. Σκοτώθηκαν 2 συμμορίτες και τραυματίστηκαν 1 ακόμη και δύο Τούρκοι στρατιώτες. Καταστράφηκαν 4 οχυρωματικές θέσεις και ένα πολυβόλο, ενώ κατασχέθηκαν 2 τεμάχια Α-4, 1 τεμάχιο BKC, 1 ΑΚ-47, 1 διόπτρα νυχτός και ένας ασύρματος. Η δράση αυτή ήταν εκδίκηση για τον μάρτυρα Ζινάρ Αμέντ. Την ίδια μέρα σε δράση σαμποτάζ κοντά στο χωριό Μπεραντέ της επαρχίας Σεράβα, χτυπήθηκε ένα όχημα. Ως αποτέλεσμα, το όχημα χτυπήθηκε σοβαρά, 1 συμμορίτης σκοτώθηκε και 2 συμμορίτες τραυματίστηκαν.

 

14 MAΡΤΙΟΥ

Οι δυνάμεις μας σε δράση που πραγματοποίησαν στο σταυροδρόμι Καβά στο κέντρο του Άφριν, σύμφωνα με τις μετέπειτα πληροφορίες μας, σκοτώθηκε 1 συμμορίτης και τραυματίστηκε ακόμη 1.

Σύμφωνα με τον απολογισμό 4 ημερών σκοτώθηκαν 10 συμμορίτες και τραυματίστηκαν 5 Τούρκοι στρατιώτες,

Το κατοχικό τουρκικό κράτος και οι υπαγόμενες σε αυτό συμμορίες του, βομβαρδίζουν συνεχώς περιοχές στο Άφριν και στην Σεχμπά, ενώ υπαρχει κινητικότητα και από Μ.Ε.Α.

https://anfturkce.com/rojava-surIye/hre-den-4-guenluek-eylem-bilancosu-10-cete-oelduerueldue-138330

15/3/2020

Previous Article

Δημοσίευσαν είδηση για κρούσμα στην Αττάλεια, συνελήφθησαν και η σχετική είδηση διαγράφτηκε…

Next Article

Φιλοτουρκικό κείμενο υπογεγραμμένο και από Έλληνες…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *