Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ…) : ¨ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΙΝ¨ …

0 σχόλια Share:
Spread the love

Ο υπουργός Γεωργίας το ομολόγησε, τα προϊόντα του Άφριν στην Τουρκία: ¨Θέλουμε τα έσοδα να περάσουν σε εμάς

Το Άφριν στο οποίο μπήκαν οι ΤΕΔ και ο ÖSO σφράγισε την συζήτηση για τον προϋπολογισμό του υπουργείου Γεωργίας, που έγινε μετά από τις συζητήσεις των προϋπολογισμών των υπουργείων Εξωτερικών και Εσωτερικών. Σχετικά με το λάδι και τις ελιές που μεταφέρονται από το Άφριν στην Τουρκία, προέκυψε ομολογία από τον υπουργό. Ο υπουργός Γεωργίας είπε πως ¨Ως κυβέρνηση δεν θέλουμε τα έσοδα να περάσουν στα χέρια του ΠΚΚ, θέλουμε τα έσοδα να περάσουν σε εμάς¨. To HDP μίλησε για εισβολή, λεία και πολιτική λεηλασίας¨, ενώ βουλευτές του CHP, αντέδρασαν κατά του υπουργείου διότι είπαν πως με την μεταφορά αυτών των προϊόντων από το Άφριν στην Τουρκία, ζημιώνονται οι παραγωγοί της Τουρκίας.
Στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Προϋπολογισμού της Βουλής, συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του υπουργείου Γεωργίας και Δασών

……………….

Στην συζήτηση που έγινε τέθηκε και το θέμα της μεταφοράς στην Τουρκίας προϊόντων από το Άφριν στο οποίο μπήκε η Τουρκία μαζί με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό στις 18 Μαρτίου.

CHP : 50.000 τόνοι ελαιόλαδου του Άφριν, μεταφέρθηκαν λαθραία στην Τουρκία

Ο Φικρέτ Σαχίν-βουλευτής Μπαλίκεσιρ του κόμματος CHP ανέφερε πως περίπου 50.οοο ελαιόλαδου εισήλθαν λαθραία από το εξωτερικό στην Τουρκία. Ο βουλευτής του CHP είπε πως προέρχονται από το Άφριν, ως οι παραγωγοί στην Τουρκία ανησυχούν και ρώτησε αν το υπουργείο αγωνίζεται ενάντια σε αυτό.

…………………

Ο Νουρεττίν Ματσίν-βουλευτής Ούρφας του HDP είπε πως στις 8 Νοεμβρίου, από την συνοριακή πύλη Κλάδος Ελαίας  εισήλθαν πάνω από 50.000 τόνοι ελιάς  και πρόσθεσε : ¨Ξεπερνώντας τα σύνορα η ενασχόληση με την ελιά στο Άφριν εξαφανίστηκε¨ και υποστήριξε πως αυτό ταυτόχρονα ¨δείχνει την οικονομική πολιτική των ιστορικών εχθρών των Κούρδων¨. Τέλος δήλωσε πως ¨¨Αυτές οι πολιτικές λεηλασίας και λείας πρέπει να σταματήσουν¨.

Ο υπουργός Γεωργίας  Μπεκίρ Πακντεμιρλί δήλωσε : Σχετικά με το θέμα του Άφριν : Ως κυβέρνηση δεν θέλουμε τα έσοδα να περάσουν στα χέρια του ΠΚΚ, θέλουμε τα έσοδα να περάσουν σε εμάς,ξεκάθαρο¨ ομολογώντας έτσι πως κατέσχεσαν τα προϊόντα στο Άφριν.

…………………
gazetekarinca.com/2018/11/tarim-bakani-itiraf-etti-afrindeki-urunler-turkiyede-gelir-bize-gecsin-istiyoruz/
 
18/11/2018

Σχ: Eισβολη, κατοχή και λεηλασία…Τι να πεις για αυτό το κράτος… Κανονικοί κουρσάροι. Έκαναν εισβολή στην περιοχή, εκδίωξαν κόσμο και φυσικά αρπάζουν ότι μπορούνε από την λεία.

Γνήσιοι Οθωμανοί.

Εσείς βέβαια συνεχίστε να τους ενισχύετε και να αγοράζετε προϊόντα τους… 

Previous Article

ΕΛΕΝΗ ΣΙΟΥΦΤΑ-ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΑΙΝΟΥ

Next Article

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΗΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *