Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΡΟΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ

No Comments Share:

 

Το YPG δημοσίευσε ταυτότητες Τούρκων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο Άφριν

Το Κέντρο Τύπου του YPG δημοσίευσε εικόνες από την ήττα που υπέστη ο τουρκικός στρατός και οι συμμορίες του στον λόφο Κουντε. Στις εικόνες περιλαμβάνονται και οι ταυτότητες των σκοτωμένων στρατιωτών.

Τούρκοι κρατικοί αξιωματούχοι στην 5η μέρα της επιχείρησης εισβολής που άρχισε το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του στο Άφριν, δήλωσαν πως μέχρι τώρα είχαν 3 νεκρούς. Αλλά το κέντρο τύπου του YPG δημοσίευσε ταυτότητες, διπλώματα και άλλα ζωτικά υλικά που ανήκαν σε δεκάδες στρατιώτες που σκοτώθηκαν σε ένα και μόνο σημείο.

Στις φωτογραφίες και στο βίντεο που δημοσίευσε το YPG, διακρίνονται όπλα, πυρομαχικά και άλλα στρατιωτικά και ζωτικά υλικά που ανήκαν σε Τούρκους στρατιώτες και στους συμμορίτες τους. Επίσης διακρίνονται πτώματα στρατιωτών και συμμοριτών.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το YPG σχετικά με τις συγκρούσεις στον λόφο Κουντέ, παρατίθενται οι εξής πληροφορίες:

¨Την ώρα που τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν να δημοσιεύουν ψέματα για μεγάλες επιτυχίες και ταχεία προέλαση του στρατού εισβολής, βαριά χτυπήματα επιφέρονται στο Άφριν σε βάρος του στρατού εισβολής και των συμμοριών που υπάγονται σε αυτόν. Ο στρατός εισβολής που παρά τους βομβαρδισμούς από αέρα και από ξηρά δεν μπορεί να προχωρήσει, αυτή την φορά έβαλε στο στόχαστρο τους πολίτες¨.

Ο τουρκικός στρατός εισβολής παρά την κάθε είδους προπαγάνδα και την τεχνική του ανωτερότητα, καθώς δέχεται βαριές ήττες από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις στις οποίες ηγείται το YPG, κρύβει τις απώλειες του από την κοινωνία. Έτσι ενώ στην 5η μέρα του πολέμου τα τουρκικά ΜΜΕ δήλωναν πως σκοτώθηκαν 4 στρατιώτες, στα χέρια των Δημοκρατικών Συριακών Δυνάμεων βρίσκονται δεκάδες πτώματα. Κοινοποιούμε τα στοιχεία ταυτότητας των νεκρών στρατιωτών και συμμοριτών που πέρασαν στα χέρια της αντίστασης, όπως και εικόνες από τα κατασχεθέντα στρατιωτικά υλικά και οχήματα.¨

Στις επίσημες ανακοινώσεις του τουρκικού κράτους αναφερόταν πως στις πέντε πρώτες μέρες είχαν σκοτωθεί ¨ο υπολοχαγός Ογούζ Κααν Ουστά, ο υπαξιωματικός Μουσά Οζαλκάν και ο λοχίας Μεχμέτ Μουράτνταγί¨

Βίντεο και σχετικές φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση:

https://www.ypgrojava.org/Q%C3%BBd%C3%AA-tepesi-direni%C5%9Finde-onlarca-cenaze-ve-m%C3%BChimmat-ele-ge%C3%A7irildi

 

Κουρδικό πρακτορείο

https://anfturkce.net/rojava-surIye/ypg-de-efrin-deki-oeldueruelen-askerlerin-kimliklerini-yayinladi-102052

24/1/2018

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Next Article

ΑΠΟΛΥΤΗ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *