Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΥΤΕΡΗ (ΕΠΙΣΗΜΗ…) ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ Τ.Ε.Δ. ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

No Comments Share:

 

Δεύτερη πικρή είδηση από την επιχείρηση Κλάδος Ελαίας

Ο υπολοχαγός ΠΖ Ογούζ Καάν Ουστά έγινε μάρτυρας

Στην 4η μέρα της επιχείρησης Κλάδος Ελαίας που άρχισαν οι ΤΕΔ κατά στόχων της τρομοκρατίας στο Άφριν, μάρτυρας έγινε ο υπολοχαγός Ογούζ Καάν Ουστά (30). Το πικρό νέο δόθηκε στην σύζυγο του την Σαϊντέ Ουστουνέρ Ουστά που εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών σε σχολείο στην Αττάλεια. Οι γονείς του μάρτυρα υπολοχαγού αναφέρεται πως μένουν στην Άγκυρα.

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφερόμενος στην πικρή αυτή είδηση, έγραψε στο λογαριασμό του στο τουίτερ τα εξής: ¨Στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας δώσαμε ως μάρτυρα τον συμπολίτη μου υπολοχαγό ΠΖ Ογούζ Καάν Ουστά που μετείχε σε αυτήν. Η θυσία του δεν θα πάει χαμένη. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να ξηλώσουμε την ρίζα της τρομοκρατίας. Τα συλλυπητήρια μου στο έθνος μας¨.

https://www.dha.com.tr/yurt/-zeytin-dali-harekatinda-piyade-ustegmen–oguz-kaan-ustayi-sehit-oldu-/haber-1561510
23/1/2018

Σχ: Τι εύκολα  βγάζει κανείς ωραίους λόγους για τους θανάτους νέων ανθρώπων… Πολύ περισσότερο όταν οι δικοί σου συγγενείς και νέοι άνθρωποι το κοντινότερο που φτάνουν στον πόλεμο είναι μέσω…οθόνης ! 

Να π.χ. ο Μπιλάλ Ερντογάν πήγε σε κέντρο διαχείρισης Μ.Ε.Α.


Tονίζουμε επίσης πως ΔΕΝ πρέπει να πιστεύουμε τα επίσημα στοιχεία σχετικά με τις απώλειες των ΤΕΔ, διότι οι ανακοινώσεις αυτές εντάσσονται στον πόλεμο της προπαγάνδας. 

Previous Article

ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ: 30 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ

Next Article

4η ΜΕΡΑ-ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *