Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ

No Comments Share:

 

Η Ρωσία ενέκρινε, η Τουρκία επιτέθηκε με 69 αεροσκάφη

Η Ρωσία συμφώνησε με την Τουρκία. Ο εισβολέας τουρκικός στρατός επιτέθηκε στο Άφριν με 69 αεροσκάφη.

Ο εισβολέας τουρκικός στρατός σήμερα στις 16:00 άρχισε αεροπορική επίθεση κατά του Άφριν. Την ώρα που τα τουρκικά αεροσκάφη χτυπάνε τις περιοχές Σέρα, Σεράβα, Ράτζο, Μπιλμπίλα και Σερά του Άφριν, εντύπωση προκαλεί η σιωπή της κοινής γνώμης. Μετά από την αναφορά που έκανε ο Τούρκος πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν για εισβολή στο Άφριν, το πιο πολυσυζητημένο θέμα ήταν αν η Ρωσία ¨θα επέτρεπε ή όχι μια περιορισμένη επιχείρηση¨.

Ως αποτέλεσμα των αεροπορικών επιθέσεων που έγιναν σήμερα το απόγευμα, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 10 πολίτες, με τους 3 να είναι σε σοβαρή κατάσταση και τα δύο να είναι παιδιά.

Ανώτατη στρατιωτική πηγή ενημέρωσε πως από το ¨παζαρλίκι Άφριν-Ιντλίμπ¨ βγήκε και η έγκριση για την αεροπορική επίθεση και πρόσθεσε πως οι επιθέσεις έγιναν με 69 αεροσκάφη.

Μεταξύ των πληροφοριών που έρχονται είναι πως οι στόχοι που χτυπήθηκαν καθορίστηκαν από κοινού μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, Ρωσίας η οποία μετά την έναρξη των βομβαρδισμών απέσυρε και τις στρατιωτικές δυνάμεις της από το Άφριν. Μεταξύ των στόχων που βομβαρδίστηκαν ήταν η στρατιωτική βάση του Μίνιξ που βρίσκεται στα ανατολικά του Άφριν, όπως και αποθήκες καυσίμων στο Άφριν.

Μετά από την αεροπορική επίθεση από τα τουρκικά μαχητικά, τουρκικός στρατός που βρισκόταν στο χωριό Μπαλίεν της επαρχίας Μπιλμπίλε, επιχείρησε να περάσει τα σύνορα. Αλλά οι YPG/YPJ ανταπέδωσαν πυρά και απέκρουσαν αυτήν την χερσαία απόπειρα εισβολής.

………………….

https://anfturkce.net/guncel/rusya-onay-verdi-tuerkiye-69-ucakla-saldirdi-101777

20/1/2018

Previous Article

KΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ!

Next Article

¨O TOΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ YPG¨ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *