Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ: ¨ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ¨

No Comments Share:

 

 

Πρόεδρος της Επιτροπής Αμύνης του Άφριν: Είμαστε έτοιμοι να αντισταθούμε

Ο Εμπντό απαντώντας στις δηλώσεις Ερντογάν , δήλωσε πως ¨Είμαστε οι ιδιοκτήτες αυτών των εδαφών. Ο λαός και οι δυνάμεις μας είναι έτοιμες να αντισταθούν¨.

Μετά από τις επανειλημμένες δηλώσεις Ερντογάν σε πιθανή στρατιωτική επιχείρηση προς το Άφριν, απάντησε σχετικά ο Μπεχτσέτ Εμπντό-Πρόεδρος της  Επιτροπής Αμύνης του καντινιού Άφριν.

Ο Μπεχτσέτ Εμπντό μιλώντας στ πρακτορείο ειδήσεων Μεσοποταμία, ανέφερε πως το Άφριν είναι ένα σχέδιο αδερφοσύνης που απειλεί την νοοτροπία των ΑΚΡ και ΜΗΡ.

¨Στήνουν όνειρα για σύνορα στα όρια του Εθνικού Συμβολαίου, θέλοντας να πάρουν Χαλέπι, Ράκκα, Ιντλιμπ, Ντέιρ Ελ Ζορ, αλλά ακόμη και εκείνο το όνειρο το πρόδωσαν αφήνοντας το Χαλέπι στο συριακό καθεστώς.¨

¨ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ¨  

Ο Εμντό αναφέρει πως στα προηγούμενα χρόνια με πολύ λίγες δυνάμεις νίκησαν μια δύναμη σαν την ISIS και λέει :¨ 7 χρόνια τώρα η Τουρκία και οι υπαγόμενες σε αυτήν ομάδες μας επιτίθενται. Εμείς καθημερινά δυναμώσαμε και συστήσαμε επαγγελματικές δυνάμεις. Στο 2017 κάναμε μεγάλες ετοιμασίες και ο λαός και οι δυνάμεις μας είναι έτοιμες να αντισταθούνε. Εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες αυτών των εδαφών και θα τα υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος. Αυτό είναι το μήνυμα μας σε όλο τον κόσμο. ΗΠΑ και Ρωσία αυτό το βλέπουν. Αυτή την στιγμή είμαστε πιο ισχυροί από ποτέ, θα υπερασπιστούμε τα εδάφη μας¨.

ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

Ο Εμπντό υποστηρίζει πως η επίθεση στο Άφριν θα είναι το τέλος του συστήματος ΑΚΡ-ΜΗΡ και λέει : ¨Το Άφριν θα γίνει το κάστρο της αντίστασης. Το Άφριν είναι η καρδιά του Κουρδιστάν , δεν είναι μόνο του. Η νίκη του Άφριν θα γίνει νίκη του Ντιγιαρμπακίρ και του Μαχαμπάντ. Μέχρι σήμερα αντισταθήκαμε και πετύχαμε και θα συνεχίσουμε τις επιτυχίες. 7 χρόνια υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιστούμε και 70 αν χρειαστεί. Το Άφριν είναι η βούληση του Κουρδικού λαού. Όλοι οι Κούρδοι πρέπει να είναι μαζί μας. ΟΙ λαοί της Συρίας πρέπει να μας υποστηρίζουν.  Αυτό που θα κερδίσει θα είναι η αδερφοσύνη και η ισότιμη συμβίωση. Το Άφριν είναι το πιο καλό παράδειγμα αδερφοσύνης, ισότητας και ελεύθερης ζωής.  Το δημοκρατικό και ομοσπονδιακό μας σχέδιο θα νικήσει. Ο φασισμός του ΑΚΡ και του ΜΗΡ θα χάσουν. Εξαφανίσαμε την ISIS και τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που απειλούσαν την ανθρωπότητα . Κανείς δεν θα μπορέσει να γίνει εμπόδιο στην ελεύθερη ζωή των λαών.¨

¨ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ¨

Ο Εμπντό αναφερόμενος στις σχέσεις με Ρωσία και ΗΠΑ είπε τα εξής: ¨Με την Ρωσία έχουμε ισχυρές στρατιωτικές σχέσεις. Η Ρωσία μπορεί και παραμένει σιωπηλή στις απειλές του Ερντογάν.  Διότι εμείς ούτε πριν ούτε τώρα ζητήσαμε κάτι από την Ρωσία.  Οι στρατιωτικές μας σχέσεις άρχισαν και συνεχίζονται με βούληση της Ρωσίας.  Οι σχέσεις αυτές δεν θα αποκοπούν, θα συνεχιστούν. Εμείς πιστεύουμε στην ισχύ του λαού μας. Οι Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις με βασικό παράγοντα τις ΥPG/YPJ και ο λαός μας έχουν την ισχύ να νικήσουν τον Ερντογάν. Ρωσία και ΗΠΑ συμφωνούν πως οι λαοί της Συρίας είναι ανάγκη να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας. Για αυτό τον λόγο και παρά τις αντιρρήσεις της Τουρκίας ζητάνε να μετάσχουμε με 150 εκπροσώπους μας στην σύνοδο του Σότσι που θα διοργανωθεί στο τέλος του μήνα. ¨

Ο Εμπντό είπε πως οι πολεμικές δηλώσεις και του Ερντογάν και οι βολές του πυροβολικού  αποσκοπούν στο να τρομάξουν και να τρέψουν σε φυγή τον κόσμο στο Αφριν και πρόσθεσε κάθε μέλος της κοινωνίας στο Άφριν είναι έτοιμο να αντισταθεί και να κερδίσει.

`https://www.artigercek.com/afrin-savunma-komitesi-baskani-haziriz

16/1/2017

Previous Article

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ

Next Article

ΕΝΗMΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠO ΕΝΑΝ ¨ΓΚΡΙΖΟ ΛΥΚΟ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *