Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έκτακτη ανακοίνωση από τις ΗΠΑ: Αρχίζουν επιχειρήσεις στην Συρία

0 σχόλια Share:

 

 

Η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Χέδερ Νόγιερτ, ανέφερε πως αρχίζουν επιχειρήσεις στην Συρία κατά των τελευταίων περιοχών που ελέγχει εκεί η ISIS και είπε πως ¨Φτάνουμε στο τέλος του ελέγχου εδαφών και της τρομοκράτησης ανθρώπων από την ISIS¨
Η Νόγιερτ στην ανακοίνωση της πέρασε το μήνυμα πως αυτή η τελική επιχείρηση θα διεξαχθεί εν γνώσει της Τουρκίας. Σύμφωνα με την είδηση της Τζανσού Καμπλιμπέλ από την Χουριέτ, η Νόγιερτ είπε πως ¨Οι ΗΠΑ παραμένουν δεσμευμένες στην διασφάλιση μιας λύσης που θα σέβεται την βούληση όλων των Σύριων κατοίκων, μεταξύ των οποίων οι σουνίτες Άραβες, οι Κούρδοι, οι Χριστιανοί, οι Τουρκμένοι και οι άλλες μειονότητες¨.

Οι σχετικές με την τελική επιχείρηση ανακοινώσεις της Νόγιερτ είχαν ως εξής:

– Οι ΗΠΑ και ο παγκόσμιος συνασπισμός μαζί με τους εγχώριους εταίρους τους, μεταξύ των οποίων και το SDG, αρχίζουν την τελική στρατιωτική επιχείρηση για την απελευθέρωση και των τελευταίων θέσεων που ελέγχει η ISIS.

– ΟΙ συγκρούσεις θα είναι σκληρές αλλά εμείς και οι εταίροι μας θα επικρατήσουμε.  Σε περίπτωση που υπάρξει επίθεση, θα υπερασπιστούμε τον συνασπισμό και τους εταίρους μας. Φτάνουμε στο τέλος του ελέγχου εδαφών και της τρομοκράτησης ανθρώπων από την ISIS

Μαζί με την σύμμαχο μας στο ΝΑΤΟ Τουρκία και τους εταίρους μας Ισραήλ, Ιορδανία, Ιράκ και Λίβανο, θα εργαστούμε για να προστατεύσουμε τα σύνορα τους από την ISIS.

……………….

– Όπως δήλωσαν από κοινού ο πρόεδρος Τραμπ και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας Μακρόν, θα διασφαλίσουμε ένα ισχυρό αποτύπωμα, έτσι ώστε στις απελευθερωμένες από την ISIS περιοχές, ούτε η οργάνωση να μπορεί να επιστρέψει αλλά ούτε και να επωφεληθούν το καθεστώς Άσαντ ή οι υποστηρικτές του Ιράν.

…………………..

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/967481/ABD_den_flas_aciklama__Suriye_de_operasyonlar_basliyor.html

1/5/2018  

Previous Article

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ…

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ BATÖB ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

felis dolor dapibus Donec quis ultricies amet,