Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο 98ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΥΡΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΓΓΟΝΙΑ

0 σχόλια Share:

Ψήφισε και ο 98χρονος με τα 64 εγγόνια

Ο 98 ετών Μεχμέτ Αϊντίν στο Παρμάκαπί της επαρχίαε Γκιουρπινάρ του νομού Βαν, πήγε στο σχολείο και ψήφισε μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του

Ο Αϊντίν που έχει επτά παιδιά, 43 εγγόνια, 64 δισέγγονα και 15 τρισέγγονα ,  πήγε και ψήφισε μαζί με τους συγγενείς του.

Ο 98 ετών Αϊντίν περιγράφει πως περνά τον χρόνο του στο σπίτι μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του και πως μέχρι τώρα ήταν μάρτυρας πολλών εκλογών και ψήφισε σε πολλές εκλογές. Ο Αϊντίν είπε πως ¨Είμαι 98 ετών και κατάγομαι από τον Καύκασο. Είδα πολλές εκλογές. Και σε αυτές τις εκλογές εκπλήρωσα το καθήκον μου ψηφίζοντας.¨

Ο 67 ετών γιός του ο Αλή Αϊντίν λέει πως προσέχουν καλά τον πατέρα τους, πως τώρα η υγεία του είναι καλά και προσθέτει πως ¨Ο πατέρας μου δεν έχει ούτε ζάχαρο, ούτε πίεση, ούτε καρδιά. Αλλά λόγω της ηλικίας του δυσκολεύεται να περπατήσει. Για αυτό τον λόγο πήγαμε όλοι μαζί για να ψηφίσουμε¨.

64 torun sahibi 98 yaşındaki Mehmet dede oyunu kullandı

31/3/2019

Σχ: Την ανάρτηση την κάναμε για να καταλάβουν όσοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικός παράγοντας είναι η δημογραφία.

Τέτοια παραδείγματα πρέπει να προβάλλονται στην χώρα μας.

Και όχι οι προεκλογικές ¨ελληνοποιήσεις¨ κύριε Βίτσα…

Previous Article

ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ…

Next Article

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΕΤΥΧΕ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *