Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

No Comments Share:

Τσαρκίν : Ο Αγάρ είναι ο επικεφαλής των ¨δολοφονιών αγνώστων δραστών¨

Το όνομα του Μεχμέτ Αγάρ αναφέρεται συχνά στην κατάθεση-βόμβα που έδωσε σχετικά με τις εξωδικαστικές εκτελέσεις της δεκαετίας του 1990 ο Αϊχάν Τσαρκίν-πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

Ο Τσαρκίν περιγράφοντας με λεπτομέρειες που σου παγώνουν το αίμα τις εκτελέσεις είχε αναφέρει πως ¨Για κάθε περιστατικό ήταν ενήμεροι ο Μεχμέτ Αγάρ και ο Ιμπραήμ Σαχίν¨. Υπέδειξε ξεκάθαρα τον Αγάρ για τον οποίο ανέφερε πως μας έλεγε ότι ¨Θα κάνετε ότι σας λέμε¨. Μετά την κατάθεση του Τσαρκίν στο 11ο Κακουργιοδικείο Άγκυρας όπου είπε πως ¨Σίγουρα ήταν μέσα σε αυτή την ιστορία, αρχηγός ήταν. Δεν λέει τις αλήθειες¨, ο Αγάρ δήλωσε πως ¨ Δεν υπήρξε αδίκημα μας, κάναμε σφάλματα¨. Μετά από την δήλωση του Αγάρ, ο Τσαρκίν δήλωσε : ¨Βγήκε ο Αγάρ και έκανε δήλωση. Έτσι έστειλε μήνυμα σε σχετιζόμενα άτομα. Ξέρει πως αυτή η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος¨.

Ο Τσαρκίν περιέγραψε τις δολοφονίες που διαπράχτηκαν από το χέρι του κράτους στην δεκαετία του 90, και στο πρώτο κείμενο του βιβλίου του που δημοσιεύτηκε στην Ταράφ απευθυνόταν στον Αγάρ ως εξής : Με τον Αγάρ ο οποίος προειδοποιεί τα ΜΜΕ και τους λέει να μην με βγάζουν να μιλάω, θα λογαριαστούμε στα δικαστήρια. Θα του ζητήσω κοιτώντας με στα μάτια να αρνηθεί αυτά που θα λέω¨.

 Εφ. Ταράφ 17-4-2012

Previous Article

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. : ¨ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ¨

Next Article

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑ ΨΩΜΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *