Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΠΙΤΛΙΣ

No Comments Share:
Επίθεση σε αστυνομικούς στο Μπίτλις

Έκρηξη συνέβη στην περιοχή Γκιούροϊμάκ του Μπίτλις την ώρα που περνούσε όχημα μέσα στο οποίο βρισκόταν και αστυνομικοί.

Κατά την διάρκεια επίθεσης με βόμβες σε όχημα στην περιοχή Γκιούροϊμάκ του Μπίτλις, 5 αστυνομικοί έγιναν μάρτυρες, ενώ έχασαν τη ζωή τους και 3 άτομα που περνούσαν και άλλα τρία τραυματίστηκαν.Ανάμεσα σε αυτούς που σκοτώθηκαν ήταν ένας πατέρας και η 2 ετών κόρη του.

Στο 5ο χλμ . Γκιούροϊμάκ-Μπίτλις στις 15.45 πραγματοποιήθηκε επίθεση με βόμβες. Οι ΠΚΚδες επωφελούμενη από την κίνηση των οχημάτων τοποθέτησαν στη σχάρα της ασφάλτου βόμβα υψηλής καταστροφικής ισχύος που την πυροδότησαν την ώρα που περνούσε το θωρακισμένο όχημα της αστυνομίας.

Από την ισχυρή έκρηξη το θωρακισμένο όχημα πετάχτηκε στον αέρα και οι 5 αστυνομικοί έγιναν μάρτυρες. Πέθαναν επίσης ο αγνώστου ταυτότητας μέχρι τώρα οδηγός ενός φορτηγού, η 2 ετών κόρη του και ένα ακόμη άτομο που περνούσαν εκείνη την ώρα. Τα 4 άτομα που τραυματίστηκαν στην έκρηξη μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο κρατικό νοσοκομείο του Μπίτλις.

Μετά το γεγονός, δυνάμεις ασφαλείας μεταφέρθηκαν στην περιοχή, και άρχισαν επιχείρηση για την σύλληψη των τρομοκρατών. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ ενημερώθηκε για την έκρηξη στην οποία έχασαν την ζωή τους 5 αστυνομικοί και τρείς πολίτες από τον νομάρχη του Μπίτλις Νουρετίν Γιλμάζ.

………………….

Ραντικάλ  18-10-2011

Previous Article

¨ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ¨

Next Article

ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *