Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ….

0 σχόλια Share:

Ο δολοφόνος στην Σακαρια ρώτησε τον άνθρωπο αν είναι Κούρδος κι οταν εκείνος απάντησε “Ναι” τον σκότωσε. Στο δικαστήριο απολογούμενος είπε πως “ήμουν μεθυσμένος”.

Στην περιοχή Χεντεκ της Σαμαριάς, ο Καντίρ Σακτσι(43) πυροβολήθηκε και πέθανε επειδή μιλούσε κουρδικά, ενώ ο 16 ετών γιος του Μπουρχαν Σακτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος.

Η ρατσιστική επίθεση έγινε στην συνοικία Γενιμαχαλλε του Χεντεκ του νομού Σακαριας. Τα σχετικά με την επίθεση γεγονότα, περιέγραψε στο Artı TV, ο αδερφός του θύματος ο Φαχρετιν Σακτσι.

Ο Σακτσι ανέφερε τα εξής :” Ο Καντίρ Σακτσι και ο γιος του ο Μπουρχαν Σακτσι, που κατάγονται από το Μους, περπατούσαν επί της οδού Μπεστεπελερ, όταν τους έκοψαν τον δρόμο. Ο δράστης ο Χικμέτ Ουστα τους ρώτησε αν είναι Κούρδοι και οταν εκείνοι του είπαν “Ναι είμαστε Κούρδοι” ,εκείνος είπε πως ,”Άλλωστε δεν σας αγαπάω”, έβγαλε το πιστολι από την μέση και τους πυροβόλησε” .

Τραυματισμένοι πατέρας και γιος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σακαριας. Αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν, ο Καντίρ Σακτσι απεβίωσε. Ο γιος ακόμη νοσηλεύεται. Ο δράστης Χικμέτ Ουστα, μετά από την επίθεση έφυγε στην Προύσα, όπου και συνελήφθη.

Απολογούμενος ο δράστης είπε πως ,”Κατά την διάρκεια του περιστατικού, ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι”.

Στην Σαμάρια παρόμοια επίθεση είχε συμβεί και το 2006 στην ίδια οικογένεια και τότε είχε σκοτωθεί ο Σαμπρι Σακτσι.

Arti Gercek. 22/12/2018

Previous Article

ΠΕΘΑΝΑΜΕ 353.000 ΦΟΡΕΣ…

Next Article

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *