Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

107 χρονών γυναίκα νίκησε τον ιό και πήρε εξιτήριο !

No Comments Share:

Γυναίκα 107 χρονών νίκησε τον κορονοϊό και πήρε εξιτήριο εν μέσω χειροκροτημάτων

Νικήτρια κόντρα στον κορονοϊό βρήκε μια γυναίκα 107 χρονών από την Τουρκία. Η Χαβαχά Καραντενίζ πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη.
Μια γυναίκα 107 χρονών από την Τουρκία νίκησε τον κορονοϊό κι έγινε η δεύτερη στον κόσμο τέτοιας ηλικίας που ξεπερνάει τη νόσο.

Η Χαβαχά Καραντενίζ είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη πριν από μία εβδομάδα με υψηλό πυρετό και βήχα και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, σήμερα, Μεγάλη Τρίτη.

Αφότου έλαβε θεραπεία, η Καραντενίζ ξεπέρασε την πάθηση και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο εν μέσω χειροκροτημάτων. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο σπίτι της οπού παραμένει σε απομόνωση.

Η καλύτερη αντιμετώπιση για τον κορονοϊό είναι «η απομόνωση, η διαμονή στο σπίτι και η διατήρηση της κοινωνικής απόστασης», δήλωσε στο Anadolu ο δρ. Ozgur Yigit, επικεφαλής ιατρός του Εκπαιδευτικού και Ερευνητικού Νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης.

«Η θεραπεία για αυτή τη νόσο είναι εφικτή όταν ξεκινάς τις κατάλληλες θεραπείες με τις σωστές διαγνώσεις», δήλωσε ο Yigit.

Πρόσθεσε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά πρέπει να συμμορφωθεί με τις συνθήκες απομόνωσης στο σπίτι.

Sputnik 14/4/2020

 

Previous Article

Βίντεο- ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ: ” ΘΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΩ “

Next Article

Κατεδαφίστηκε αυθαίρετο του εκπροσώπου του Ερντογάν και η εισαγγελία ασκεί δίωξη για τρομοκρατία στους δημοσιογράφους !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *